Programmer » For virksomheder » Søgeordsoptimering (SEO)

TechSEO360 download

Download 30-dages gratis prøveperiode af det nyeste optimeringsprogram TechSEO360 her.

At optimere en hjemmeside kan være en ret uoverskuelig proces, især hvis man ikke lige ved hvordan, at man skal gribe det an. Med et program som TechSEO360 er det let at skanne en hjemmeside, og dernæst nærlæse diverse analyser for at finde områder, hvor der er plads til eventuelle forbedringer.

TechSEO360 er et fantastisk værktøj, da man sagtens kan benytte sig af programmet – uanset om man er nybegynder eller professionel inden for hjemmesideoptimering.

Hvad er det helt præcis?

TechSEO360 er en såkaldt site crawler, og netop TechSEO360 er ikke begrænset i hvor stor en hjemmeside er. TechSEO360 indsamler informationer vedrørende SEO, links, redirects, titler, duplikeret indholdet og meget andet. I prøveversionen af programmet kan man skanne hjemmesider med op til 500 sider. Hvis man køber den fulde version er man ikke begrænset.

Når man skal skanne en hjemmeside, så kan det godt tage lidt tid, det er dog ret afhængigt af hvor stor en hjemmeside, som du ønsker at indsamle informationer omkring. Når skanningen er gennemført, så kan man navigere rundt i hjemmesidens indhold ved hjælp af de mange faner.

Hvis man er særligt interesseret i keywords, så kan man også foretage en keyword analyse.

De mange funktioner er med til at gøre hjemmeside analyse og optimering overskueligt, uanset hvor meget erfaring man har med det. Man behøver heller ikke have en særlig udbredt teknologisk viden, da man let kan danne sig et overblik uanset.

Prøveperiode og købsversion

Som nævnt i introduktionen, så er det altså blot en prøveperiode som kan downloades gratis her. Prøveperioden strækker sig over 30 dage, og når de 30 dage er løbet, så kan man vælge at tegne sig et abonnement. Abonnementet er årsbaseret, og det koster 100 amerikanske dollars om året (cirka 660 danske kroner).

Der er måske nogle som vil synes at det er mange penge for et stykke software, men hvis man sammenligner prisen med alternative/konkurrerende software, så er prisen faktisk i den lave ende.

Hvad får man for pengene?

Foruden et yderst veludviklet og funktionelt program, så får man også en aldeles erfaren udvikler. Selvom at TechSEO360 er et forholdsvis nyt program, så har udvikleren bag mere end 10 års erfaring med webmaster og SEO værktøjer.

SEO kan være ret kompliceret at forstå, men alligevel formår TechSEO360 at gør det så simpelt som muligt. Hvis man er indehaver af en hjemmeside, så kan det være en enorm fordel at benytte sig af et program som TechSEO360, da man nemt kan danne sig et overblik.

Hvis du alligevel ikke helt ved hvor og hvordan du skal gribe TechSEO360 an, så kan du med fordel læse udviklerens velskrevne guide ved hjælp af dette link.

Foruden en brugbar guide, så er der også udviklet en dansksprogede video, som viser hvordan man kommer godt i gang. Denne video kan ses nederst på siden.  

Design og brugervenlighed

Man skulle tro et program med så mange funktioner og muligheder ville være fuldstændig uoverskueligt at benytte sig, men det er ikke tilfældet med TechSEO360.

TechSEO360 er primært designet gennem faner, og det fungerer perfekt. De mange faner er lette at navigere rundt i, og de gør, at programmet kan indeholder alverdens informationer og samtidig ikke overvælde brugerne.

Man kan måske argumentere for at fanedesign ikke er det mest spændende, men dertil vil vi også sige at SEO generelt – ikke er det mest spændende. Funktionalitet og design skal altid gå hånd i hånd, og det gør det bestemt i TechSEO360

Konklusion

Selvom at TechSEO360 nok ikke fanger alles interesse, så er det altså stadig værd at prøve det af, uanset om man har kendskab til SEO/hjemmesides optimering. En af de bedste måder at lære ting på er, at prøve dem, og denne mulighed har du altså med TechSEO360.

Grundlæggende så er TechSEO360 veludviklet og designet, da man både som ekspert og amatør kan få glæde af programmet.

Download TechSEO360 1.0.7 her
Video
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
368

Version
1.0.7

Tilføjet
06-03-2019
Kompatible systemer
Windows, Mac OS

Størrelse
44.3 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Microsystools
Detaljeret information
Downloads
368
Version
1.0.7
Tilføjet
06-03-2019
Kompatible systemer
Windows, Mac OS
Størrelse
44.3 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
24-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Microsystools
5 0 1

Afinstallering af TechSEO360

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere TechSEO360 fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find TechSEO360, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle TechSEO360 være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.