Programmer » For virksomheder » Regnskab & Økonomi

SummaSummarum download

Download det danske bogføringsprogram SummaSummarum

SummaSummarum er ganske let at komme i gang med,  og når du først lærer programmet bedre at kende, så indeholder softwaren også en masse smarte funktioner, som gør arbejdet med bogføring og fakturering en del lettere for dig. F.eks. kan du trække bank-posterne direkte ind i SummaSummarum fra din netbank og udsende fakturaer direkte fra programmet.

Programmets pris, når du er færdig med den gratis prøveperiode

Programmet indeholder en gratis prøveperiode, som du kan give dig til at bruge først, inden du behøver at overveje, om du gerne vil købe det fulde program. 

I forhold til mange andre lignende programmer, er SummaSummarum faktisk en rimelig billig løsning at komme i gang med. 

Den mindste version, du kan opgradere til efter endt prøveperiode, koster kun 680 kroner, hvilket jo ikke er mange penge, hvis du sætter det op imod den tid, din virksomhed kan spare på arbejdstimer andre steder, som programmet hjælper med. 

Det er dog vores anbefaling, at dette program kun bruges af mindre virksomheder, eller virksomheder som lige er startet, da programmets funktioner er relativt basale. Større virksomheder vil derfor få større glæde af et tungere program, såsom Navision, i stedet. 

Funktioner

Med SummaSummarum får du mange arbejdstitler samlet under ét program. Blandt andet kan programmet hjælpe dig med din momsangivelse - du kan også få programmet til selv at gå ind og overføre informationer fra din netbank, så alt bliver ajourført. 

Derudover kan du også bruge programmet til at holde styr på dine kunder, med det indbyggede kundekartotek, og hvis du har brug for lagerstyring, eller at sende og modtage fakturaer, som kan arkiveres et sikkert sted, så kan du også bruge dette program. 

Selve faktureringsprocessen er faktisk rigtig smart - programmet kan nemlig hjælpe dig med at få udformet dine tilbud, så ordrer og fakturaer passer til de kunder, I måtte have. Du kan selv få lov til at bestemme hvilket design, du gerne vil bruge når du fakturerer, og så er der selvfølgelig også mulighed for at få en udprintet version, hvis du skulle ønske det. 

Brugervenlighed

Programmet er udarbejdet til at være så overskueligt for brugeren som muligt, så selv folk der ikke har meget erfaring med dets funktioner, hurtigt kan gå ind og få styr på bogføring, fakturering, og andre elementer, som indgår i driften af en virksomhed. 

OBS: Du kan ikke længere købe eller downloade SummaSummarum

SummaSummarum blev udfaset i 2018, efter at det danske firma blev opkøbt af det norske firma ‘Visma’. Visma har selv udviklet deres egne programmer, som er med til at effektivisere det europæiske virksomheds marked. Visma har løsninger på mange firma-mæssige problemer, alt fra regnskab og ledelse, til lønstyring og dataanalyse, samt markedsføring.

Når du klikker på download, her på siden, bliver du taget hen til Vismas egen side, hvor du kan læse mere om e-conomics, som er en mere moderne version af SummaSummarum. 

Konklusion

Programmet var overraskende nemt at bruge, da det kunne downloades. Det var overskueligt og nemt at begå sig i. De mere moderne programmer, som tilbydes i dag, fungerer ofte mere stabilt, men har til gengæld også ofte en masse nye funktioner, hvilket kan være en god ting, men det kan også være meget uoverskueligt at sætte sig ind i.

Da programmet ikke længere kan downloades eller købes, opfordrer vi dig til at kigge ind på vismas side (som du kan komme til, ved at klikke på download linket herunder), for at finde den løsning, som passer til netop dig. 

Download SummaSummarum 28.02 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
11.079

Version
28.02

Tilføjet
13-01-2004
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
12 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Visma
support@vismaavendo.dk
Detaljeret information
Downloads
11.079
Version
28.02
Tilføjet
13-01-2004
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
12 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
06-10-2021
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Visma
4 0 19

Afinstallering af SummaSummarum

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere SummaSummarum fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find SummaSummarum , markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle SummaSummarum være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.