Programmer » For virksomheder » Regnskab & Økonomi

Project Timer download

Project Timer holder øje med hvor lang tid, du har brugt på dit projekt. Project Timer har en gratisprøveperiode, og kan downloades her.

Om du arbejder freelance eller er projektleder, så kan det være besværligt at holde styr på, hvor mange timer du anvender på et projekt. Efter opsætning af Project Timer tæller programmet automatisk hvor lang tid, at du har anvendt, du kan også tilføje flere projekter for at holde styr på dem alle sammen. Derudover kan du tilføje din timeløn, så Project Timer automatisk også fortæller hvor meget du skal have i løn.

Project Timer er simpelt at installere og efter lidt tid også forholdsvis simpelt at finde rundt i. Om du er freelance eller bare timelønnet kan det være uoverskueligt at regne ud, om man egentlig får den løn man burde. Hvis du er projektleder kan du også tilføje ansatte og udregne hvor meget de skal arbejde, hvis nu du har et budget at overholde. Der er også mulighed for at eksportere dine data til eksempelvis Microsoft Excel.

Project Timer er et skønt værktøj, som giver lidt ekstra ro mens man arbejder. Desværre er det kun tilgængeligt til Windows-systemer på nuværende tidspunkt.

Download Project Timer 1.11.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
921

Version
1.11.0

Tilføjet
10-08-2017
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
4.87 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Dunes MultiMedia
Detaljeret information
Downloads
921
Version
1.11.0
Tilføjet
10-08-2017
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
4.87 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
24-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Dunes MultiMedia
3 0 2

Afinstallering af Project Timer

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Project Timer fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Project Timer, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Project Timer være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.