Programmer » For virksomheder » Regnskab & Økonomi

Nordea Mobilbank download

Download Nordeas mobilbank gratis her

Hvis du ønsker lettere at kunne tilgå din bank, så kunne det muligvis være denne app, du mangler. Med Nordeas mobilbank kan du nemlig altid komme til at se et overblik over din økonomi lige nu og her. Det har for mange været frustrerende at skulle åbne op for computeren hver gang, man skal have et overblik over, hvordan det står til i banken. Nu kan du blot tage din smartphone op af lommen, og så er du hurtigt inde på din mobilbank. Der er mange situationer, hvor dette kan være gavnligt. Måske står du overvejer i en butik, hvorvidt du skal købe den vare, som du står og kigger på. Her kan det være rigtig rart, at du lige kan åbne op for økonomien og se, om det ville være dumt. Dette var ikke muligt, da banken kun var tilgængelig via computeren eller ved at tage derned personligt. Du vil derfor opdage helt nye muligheder, når du først har hentet mobilbanken, som du formentlig ikke har oplevet før. Det er i den grad en ny frihed, som du får svært ved at undvære i fremtiden.

De mange fordele

I indledningen kunne du måske fornemme, at der er mange fordele med denne mobilbank fra Nordea. En af de fordele, som vi gerne vil understrege er muligheden for, at du kan overføre penge fra dine forskellige konti, selv om du ikke er hjemme men i stedet står i eksempelvis et supermarked. Nogen gange kommer man i tanke om noget med sin økonomi de mærkeligste steder, og så kan det være rigtig rart at kunne gøre noget ved det i samme moment, så man ikke glemmer det.

Hvis du ønsker at have en let oversigt over de lån, du har taget, så kan det også anbefales at benytte sig af Nordeas mobilbank, da det giver et hurtigt overblik. På den måde kan du hele tiden holde styr på, hvordan det står til med dine lån, og hvor mange du har taget. Således kan du hele tiden huske dig selv på, hvordan du skal tackle din økonomi, så det ikke går galt.

Mange har også været rigtig glade for, at de kunne få kontakt til Nordeas personale alle døgnets timer med muligheden for chat. Nogle gange opstår der nogle spørgsmål, som man rigtig gerne vil have svar på med det samme. Andre er ikke så glade for at skulle ringe, og så er det også rigtig rart, at man bare kan skrive en chatbesked. Sådan kan du hurtigt få svar på de spørgsmål, du nu må have.

Sikkerheden ved en mobilbank

Mange stiller spørgsmålstegn ved, hvorvidt det er sikkert at bruge en mobilbank, da de fleste tænker, at den er let at tilgå. Men det er i bund og grund lige så sikkert, som hvis du bruger din netbank på computeren. Du skal nemlig stadigvæk bruge dit NemID for at logge ind og sende penge til andre. Det er kun, når du skal overføre penge mellem dine egne konti, at du ikke behøver NemID – det gør trods alt ikke det store, hvis pengene bare bliver rykket rundt til i din egen konti.

For at holde det sikkert er det selvfølgelig vigtigt, at du passer godt på dit NemID, da det helst ikke er andre, der skal få fat i det – men igen, så gælder det samme for din netbank på computeren. Du skal uanset hvad passe godt på dit NemID. Du skal ligeledes sørge for at spærre dit nøglekort, hvis du mister det. Men det kan også være en mulighed, hvis du har mistanke om, at der er nogen, der har kopieret det.

Alternative programmer til din økonomi

Måske vil du rigtig gerne have styr på din økonomi, og det er der selvfølgelig mange apps og programmer, der kan hjælpe dig med. Det er altid godt at have Nordea Mobilbank som et supplement til nogle andre programmer, så du bedst muligt kan holde overblik over din økonomi. Vi har lavet mange andre anmeldelser af diverse økonomi- og regnskabsprogrammer, som du måske kan finde inspirerende. Her skulle du nok kunne finde et program, der giver dig det overblik, som du har manglet for at kunne se igennem, hvordan den månedlige løn og regninger skal hænge sammen.

Du kan eksempelvis downloade Moneyspire, som er et simpelt og gratis værktøj til at se igennem sin økonomi. Der er mange der har glæde af den, da programmet netop gør det så overskueligt for brugeren at se, hvordan pengene skal gå op i en større helhed. Du kan få et overblik over dine indtægter, og hvad der skal betales i løbet ad en måned. På den måde kan du let blive klogere på, hvad der måske kunne være en god ide at ændre lidt på. Men der er i sidste ende utrolig mange programmer, der kan hjælpe dig med det samme, så det handler bare om at finde et, som gør det optimalt for dig. Det er ofte en meget individuel vurdering.

Konklusion

Som en opsummering kan det siges, at Nordeas Mobilbank er rigtig god, hvis du gerne vil kunne tilgå din bank super hurtigt og i stort set alle situationer. Men denne mobilbank vil du ikke længere opleve, at du ikke kan tilgå din bank, når du lige står og mangler den.

Der er generelt mange fordele ved at hente denne mobilbank fra Nordea. Du kan hurtigt overføre penge mellem dine konti, du kan let se dine lån, og du kan altid få kontakt til Nordeas personale, uanset hvad klokken er. Det kan du til tider få brug for, og så er det rigtig rart, at du altid kan tilgå dem med et opkald eller en chatbesked.

Der er ligeledes ingen ekstra bekymringer omkring sikkerheden, da den er i top. Du vil ikke opleve, at du er i større fare, bare fordi du bruger din smartphone i stedet for computeren til at tilgå din bank. Så længe du tager højde for de samme sikkerhedsmæssige foranstaltninger, som du plejer, så kan det bestemt ikke gå mere galt, end det kunne med en computer.

Download Nordea Mobilbank 2.2.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
676

Version
2.2.1

Tilføjet
28-03-2018
Kompatible systemer
Android, iOS

Størrelse
74.3 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Nordea Bank AB
Detaljeret information
Downloads
676
Version
2.2.1
Tilføjet
28-03-2018
Kompatible systemer
Android, iOS
Størrelse
74.3 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
24-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Nordea Bank AB
5 0 2

Afinstallering af Nordea Mobilbank

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Nordea Mobilbank fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Nordea Mobilbank, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Nordea Mobilbank være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.