Programmer » For virksomheder » Regnskab & Økonomi

Danske Bank Mobilbank download

Download Danske Banks mobilbank gratis her

Måske har du aldrig været opmærksom på, hvor lækkert det kunne være altid have sin bank lige ved hånden, uanset hvilken situation du stod i. Men når du så prøver det, så vil du helt sikkert få øjnene op for, hvor smart det er, da det kan redde dig i mange situationer. Det bliver lige pludselig noget helt andet, når du altid kan tilgå din bank. Hos Danske Bank skriver de selv om appen: ”Få overblik over din økonomi nat og dag, ude og hjemme.” Dette opsummere meget kort og klart, hvad denne mobilbank går ud på. Du har helt sikkert aldrig fundet det så let at tilgå din netbank, som når du har prøvet denne app. Du kan derfor godt begynde at glæde dig til det.

Få styr økonomien når som helst og hvor som helst

Det har aldrig nogensinde været så let at se sin saldo, betale sine regninger og overføre penge. Det er i den grad de tre punkter, som du får allermest glæde af, hvis du vælger at hente appen. Det bliver utrolig dejligt for dig, at du altid lige kan se, hvordan det står til med din saldo. Det kan være rart, hvis du overvejer et køb, som du ikke helt ved, om du har råd til. Hvis du bliver i tvivl kan du nu bare kigge på din smartphone.

Du kan også let komme til at betale dine regninger nu. Førhen var du tvunget til at åbne op for din computer, men nu kan du blot tage telefonen frem og få det gjort. Det er også blevet gjort endnu lettere, da du blot kan tage et billede af din regning, og så slipper du for at skrive alle tallene ind selv, hvilket kan tage rigtig lang tid.

Nu kan du også nemt komme til at overføre penge, enten til dig selv eller til andre. Nogle gange kan det være rigtig rart lige at overføre nogle penge fra den ene konti til den anden, hvis du står og mangler penge til noget bestemt. Det kan også være en stor hjælp, hvis du let kan overføre penge til andre, hvis det er noget, som du mangler at få gjort eksempelvis.

Få hjælp til dit lån

Hvis du vælger at hente Danske Banks mobilbank, så kan du finde en låneguide, der giver dig råd til, hvilke lån, du kan tage og bør tage. Dette lån kan løbe helt op til 100.000 kroner, så det er et rimelig stort beløb, du kan låne dig frem til igennem mobilbanken. Det sker dog ikke uden, at du bliver rådgivet, så du ved præcis, hvilket lån du skal vælge.

Mobilbanken er ikke lavet for, at du skal blive snydt til at bruge dine penge. Men det skal i stedet fremgå som en hjælp til dig, som har brug for et lån. Dette er en sikker måde at gøre det på, da du vælger en pålidelig bank at tage lånet hos, og du får professionel vejledning igennem låneguiden. Du skal derfor ikke være bange for at ende på dybt vand, fordi du vælger at downloade appen.

Tilpas din forside

Noget, der er rigtig smart ved denne mobilbank, er, at du helt selv kan bestemme, hvad din forside skal indeholde. Der er formentlig nogle funktioner, som du finder vigtigere end andre, og i sådanne tilfælde kan det være rigtig rart, hvis de er en del af forsiden. Det kan have været svært for Danske Bank at regne ud, hvad den generelle forbruger finder vigtigst. Men nu har du mulighed for, at den lever op til lige præcis det, du gerne vil have. På den måde kommer du ikke til at bruge en masse tid på at finde de ting, som du skal bruge: Nu kan du bare klikke dig direkte ind på dem.

Tilgængelighed

Når det angår denne app fra Danske Bank, så er det frit for alle at downloade den, hvilket du kan gøre lige her. Det betyder ingen ting, om du har en iPhone eller Android telefon, da alle enheder er frit stillede til at hente den. Det er rigtig rart, for så er der mange flere, der får mulighed for at gøre brug af mobilbanken, hvilket der er rigtig mange, der vil kunne se det gode ved. Det er ærgerligt, når der nogle mennesker, der ikke kan være med til udviklingen, men i dette tilfælde har alle mulighed får at gøre brug af teknologien, som bliver ved med at udvikle og forbedre sig. Det er i sidste ende rigtig ærgerligt, hvis du ikke bliver en del af de ting, der sker med teknologien i vore dage – det her er en mulighed for at følge med.

Udviklingen stopper ikke

Som nævnt ovenfor, så er teknologien i rivende udvikling hele tiden, så det kan være svært at følge med. Men Danske Bank har i sinde at blive ved med at følge med og derfor udvikle på sin mobilbank hele tiden. Du kan derfor godt se frem til, at oplevelsen kun vil blive bedre med tiden, og du vil hele kunne finde nye funktioner, der ikke var der før. Der vil til tider også være mulighed for at vælge mellem en gammel version og en ny version, men du vil også blive udsat for, at du bliver nødt til at downloade deres nyeste version, da den gamle vil blive fjernet. Det er spændende at følge med i, hvad der sker, og det vil sikkert være sjovt for dig at være en del af den udvikling, som appen kommer til at gennemgå igennem tiden.

Alternative programmer

Der er massere mulighed for at finde et andet program, der kan hjælpe dig med at holde styr på økonomien. Vi har lavet en masse anmeldelser af diverse økonomiprogrammer, så her kan du sagtens finde et program, som måske kan være et godt supplement til mobilbanken fra Danske Bank. Det er aldrig skidt at have flere muligheder for at holde et godt overblik over din økonomi. Nogle gange vil du opleve, at det er rart med flere forskellige måder at holde overblikket.

Du kan eksempelvis hente Project Timer, der giver dig et overblik over, hvor meget tid du bruger på et projekt. Det kan være relevant uanset, om du arbejder freelance eller er projektleder. Det er i bund og grund rart for de fleste, hvis de kan se, hvor meget tid de bruger på en bestemt opgave.

Konklusion

Alt i alt så er der rigtig mange gode og spændende ting ved Danske Banks mobilbank. Du kan se frem til, at du altid kan tilgå din bank, uanset hvad klokken er, og uanset hvor du er henne i verden. Du kan ligeledes få noget hjælp til at tage et lån, hvis det er det, du ønsker. Dette sker i trygge rammer, og du skal derfor ikke være bange for, at dette går galt for dig. Appen kan du også sørge for bliver meget personlig, da du let kan gøre så sine yndlingsfunktioner ligger på forsiden. På den måde kan du let gøre brug af de funktioner, som du bruger mest. Som en sidste pointe, så bliver det rigtig godt med tiden, da Danske Bank bliver ved med at udvikle på denne mobilbank, så din oplevelse af den kun bliver bedre og bedre. Dette kan du være en del af, uanset hvilken smartphone du ligger inde med.

Download Danske Bank Mobilbank 0.35.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.236

Version
0.35.1

Tilføjet
28-03-2018
Kompatible systemer
Android, iOS

Størrelse
35.4 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Danske Bank
Detaljeret information
Downloads
1.236
Version
0.35.1
Tilføjet
28-03-2018
Kompatible systemer
Android, iOS
Størrelse
35.4 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
24-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Danske Bank
5 0 2

Afinstallering af Danske Bank Mobilbank

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Danske Bank Mobilbank fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Danske Bank Mobilbank, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Danske Bank Mobilbank være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.