Programmer » For virksomheder » Regnskab & Økonomi

Spending Tracker download

Download gratis programmet Spending Tracker og få styr på økonomien.

Med appen Spending Tracker kan du holde overblik over din økonomiske situation og i sidste ende spare penge. Programmet er udviklet til at hjælpe folk med at finde ud af, hvor deres økonomiske problemer er startet, så man kan eliminere de udgifter, der giver negative tal på bundlinjen.

Programmet er super simpelt at komme i gang med, og du lærer lynhurtigt at benytte de forskellige funktioner. Det er gratis at downloade her på siden, men giver dig også muligheden for at opgradere til pro-versionen, hvis du ønsker flere funktioner.

Sådan gør du

Når du skal tilføje en indkomst eller udgift, klikker du på det ønskede i bunden af appen. Herefter er det blot at indtaste de oplysninger, som der er brug for.

Du vælger den dato, som transaktionen finder sted, og vælger i kategorien, hvilken type udgift eller indkomst der er tale om. Herefter indtaster du beløbet, hvorefter du eventuelt kan tilføje en note, der kan indeholde flere detaljer om transaktionen. Programmet opdaterer derefter automatisk alle tallene, så du kan har et opdateret overblik over din situation.

Det totale overblik

På programmets startside får du overblikket over den valgte måneds balance i forhold til dine indkomster og udgifter. Her kan du dog skifte, så du får enten et ugentligt eller årligt overblik, mens du også kan gå frem og tilbage i tiden, for at se tidligere eller fremtidige balancer. Du kan dermed også tilføje både tidligere og fremtidige transaktioner.

Scroller du længere ned, får du en detaljeret gennemgang af de forskellige transaktioner i denne periode, hvor du både kan se datoen, beløbet og kategorien for transaktionen. Vælger du at klikke på en af transaktionerne, kommer den note du har tilføjet til syne. Scroller du længere ned, kommer du til en graf, der illustrerer dit års økonomiske udvikling. Dermed får du en grafisk oversigt over din økonomi, der lynhurtigt og simpelt kan gøre det muligt for dig at udpege, hvor din økonomi lider, og hvad der ligger til grund for det.

Benyt dansk valuta

Programmet fås kun på engelsk. Derfor kan det muligvis være en smule svært at gøre brug af, hvis man ikke forstår engelsk. Heldigvis har producenterne af programmet udviklet det, så det automatisk installeres med den valuta, der gøres brug af i det land, som det installeres i. Derfor installeres det automatisk med danske kroner, hvis du downloader det fra en computer her i Danmark. Dette gør det selvfølgelig meget smartere, end hvis du bruger et andet engelsk program, hvor du skal sidde og oversætte fra engelske pund eller amerikanske dollars.

Få flere muligheder

Udgaven her på siden er som nævnt gratis at downloade. Du får dog også muligheden for at opgradere programmet til pro-versionen, hvis du ønsker dette. I pro-versionen af Spending Tracker får du adgang til en række funktioner, der er låste i gratis-udgaven.

Eksempelvis kan du i pro-udgaven tilføje udgifter og indkomster, der automatisk skal gentages. Dermed kan du sætte din løn til automatisk at blive indtastet i programmet hver måned, så du ikke skal gøre det. Det giver programmet en ekstra dimension, og gør detaljegraden endnu højere.

Konklusion

Spending Tracker hjælper dig med at få styr på økonomien. I programmet kan du tilføje udgifter og indkomster, hvorefter programmet viser dig en oversigt over din økonomiske situation. Det er gratis at downloade og fås med dansk valuta, så du kan styre din økonomi uden at skulle oversætte fra fremmede valutaer.

Download Spending Tracker 1.7.0.3 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
183

Version
1.7.0.3

Tilføjet
28-08-2019
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
95,49 MB Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
MH Riley Ltd
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
183
Version
1.7.0.3
Tilføjet
28-08-2019
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
95,49 MB Mb
Licens
Freeware
Opdateret
30-08-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
MH Riley Ltd
0 0 1

Afinstallering af Spending Tracker

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Spending Tracker fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Spending Tracker, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Spending Tracker være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.