Programmer » For virksomheder » Præsentation

PDF Shaper download

Download PDF Shaper gratis her

Du kender det sikker ret godt fra enten skole- eller arbejdslivet. Man skal jonglere med mange forskellige tekstfiler, for at få noget gjort. Man skriver i det ene, aflevere i det andet etc.  

Modtager man en PDF kan man ikke direkte redigere i den. Det understøtter filtypen bare ikke, sådan er det. Men PDF-programmer kan typisk ikke omdanne en PDF til et filformat, hvor dette er muligt. Derfor kommer PDF Shaper ind i billedet. 

 

Omdan dine PDF’er til et redigerbart format

I en arbejdssituation er det vigtigt, man kan bruge sit materiale fleksibelt. Specielt når det gælder at omdanne specifikke filtyper til andre. 

Den mest brugte omdannelse her er fra Word til PDF og PDF to RTF. Man kan jo omdanne Word dokumenter til PDF via selve programmet, men ikke omvendt. 

Med PDF Shaper kan du dog omdanne alle dine PDF’er til Word-RTF, så du kan redigere detaljer i dem, og omdanne dem til PDF igen så de kan sendes videre. 

Arbejder du med en PDF, og den indeholder f.eks. billeder af nogle grafer eller skemaer, du godt kunne bruge? Så kan PDF Shaper udtrække dem specifikt for dig med “Image extraction”-funktionen.  

Har du multiple PDF files, som du gerne vil slå sammen, er dette også muligt. Desuden kan du også splitte en PDF ad, hvis du kun vil hente nogle få sider ud af den samlede fil.

 

Du kan også sikre dine PDF’er med encrypt and decrypt funktionen. Det gør i essensen, at ingen andre end dig kan gøre noget ved dem. Det er specielt vigtigt, hvis man sender en PDf til officielle formål. 

Overskueligt design i topklasse

PDF Shaper er et af de dejlige programmer, der bare forklarer sig selv.

 

Når softwaren åbnes, mødes du af en startside med 9 forskellige knapper suppleret med tilpas store ikoner, der visualiserer funktionerne.

 

Det er de funktioner, du har at lege med. Når du trykker på en af knapperne, vil der poppe et nyt vindue op. 

 

I det nye vindue vil du blive bedt om at vælge de filer, du ønsker at arbejde med. Det kan for eksempel være en PDF-fil, du vil lave om til Word-RTF. Så trykker du blot på PDF to Word, finder din ønskede fil, og lader programmet gøre resten. 

 

Konklusion

PDF Shaper er et vidunderligt program, når det gælder at løse filproblemer i arbejdshenseende. Ikke længere skal du bekymre dig om, hvilket filformat, du modtager dokumenter i. Det styrer du nemlig selv nu. Derfor kan programmet kun anbefales.

Download PDF Shaper 3.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
476

Version
3.0

Tilføjet
21-11-2014
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
5.3 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
GloryLogic
Detaljeret information
Downloads
476
Version
3.0
Tilføjet
21-11-2014
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
5.3 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
23-09-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
GloryLogic
5 0 2

Afinstallering af PDF Shaper

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere PDF Shaper fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find PDF Shaper, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle PDF Shaper være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.