Programmer » For virksomheder » Organisering

XMind download

Her kan du gratis downloade XMind til Windows, der gør det legende let at få styr på mindmaps, projektplaner og lignende!

Ofte sidder man eksempelvis som studerende, og har brug for at få idéerne fra gruppearbejdet skrevet ind på computeren. Eller måske ønsker man bare at skabe overblik over dagligdagen på arbejdspladsen med en projekt- eller ugeplan. Til dette formål kan man med fordel anvende open-source programmet XMind til Windows, der tilmed kan downloades helt gratis her på siden. Mac-versionen kan findes her.

Efter at man har fået hentet filen ned på computeren og efterfølgende installeret programmet, er det bare at komme igang. Programmet har rigtig mange skabeloner fra starten, eksempelvis kan man hurtigt komme igang med en ugeplan eller et organisationsskema - selvfølgelig kan man også lave klassiske brainstorms. Udover dette, er der også god mulighed for at personliggøre sin præsentation med farver, skrifttyper og meget andet.

En af programmets ulemper kan være, at brugerfladen sommetider er lidt svær at finde rundt i - ligeledes tager firmaet bag også penge for en betalingsversion med flere funktioner og skabeloner. Man behøver dog ikke som udgangspunkt at hive pengepungen frem, da den gratis version nemt klarer de fleste opgaver.

Download XMind 3.3.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
940

Version
3.3.1

Tilføjet
17-09-2013
Kompatible systemer
Mac & Windows

Størrelse
34.8 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
XMind
Detaljeret information
Downloads
940
Version
3.3.1
Tilføjet
17-09-2013
Kompatible systemer
Mac & Windows
Størrelse
34.8 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
22-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
XMind
3 0 3
100 kr

Afinstallering af XMind

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere XMind fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find XMind, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle XMind være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.