Programmer » For virksomheder » Organisering

UK Kalender download

UK’s Kalender, som du kan downloade gratis, er et simpelt kalenderprogram med en række spændende funktioner.

Mens at mange mennesker stadig bruger rigtige kalendere, så kan der også være en del åbenlyse fordele ved at have sin data gemt på computeren. I dag kigger vi på UK’s Kalender, et gratis kalenderprogram til Windows.

Lad os starte med brugerfladen, som bestemt ikke har imponeret os. Hvis du sammenligner programmet med et mere moderne kalenderprogram, eksempelvis det man finder på Apples Mac-computere, så føles UK’s Kalender meget gammelt med sine grå, kedelige farver. Funktionsmæssigt synes vi dog, at programmet har en række spændende funktioner uden at være svært at bruge. Man kan nemt oprette begivenheder, og faktisk kan programmet også alarmere brugeren ved at udføre noget bestemt, fx afspille en lyd eller åbne et dokument. Der er også indbygget en to-do liste.

Hvis du allerede er glad for at bruge et andet kalenderprogram, vil UK’s Kalender nok ikke få dig til at skifte mening. Vi tror dog stadig, at programmet kan være et forsøg værd, hvis man er på udkig efter noget nyt. UK’s Kalender har endda en smart manual til alle funktionerne, som man kan finde ved at trykke på spørgsmålstegnet i menubaren.

Download UK Kalender 2.3.2 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.169

Version
2.3.2

Tilføjet
22-10-2013
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
1.60 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Ulrich Krebs
Detaljeret information
Downloads
1.169
Version
2.3.2
Tilføjet
22-10-2013
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
1.60 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
22-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Ulrich Krebs
5 0 2

Afinstallering af UK Kalender

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere UK Kalender fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find UK Kalender, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle UK Kalender være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.