Programmer » For virksomheder » Organisering

TodoChecker download

Download organiseringsprogrammet TodoChecker gratis her

Har du svært ved at holde styr på din hverdag? Er du ikke særlig god til at fastholde eller huske faste strukturer? Så er du ikke den eneste. Vi lever i et komplekst samfund, hvor det kan være svært, at holde styr på alting hele tiden. Sådan er det. 

Men der er dog hjælp at hente, hvis man gerne vil have lidt mere styr på hverdagen. TodoChecker er et program, der er udviklet til at fungere som din digitale guide, når du skal navigere rundt i din hverdag. Slut med forvirret management og sticky notes

Tilrettelæg skemaer hele måneder frem

TodoChecker er et rigtig fint program, man kan bruge, til at lave skemaer over sine pligter og tid. Har man styr på sin tid, så får man også større overskud. Det er ikke helt skidt. 

Når du laver et skema, så kan du specificere din opgave helt i detaljen, hvornår du skal begynde og hvornår du skal være færdig. Det kan du kortlægge hele måneden ud. Når du har sat alle dine opgaver op, så kan du bruge programmet til at se, hvad du skal nå, hvad du har lavet, og hvad du mangler. 

Du kan også tilføje memoer til dig selv, hvis der er vigtige ting, du skal huske til fremtiden. Hvis du glemmer at færdiggøre en opgave, så kan du også kigge under “expired tasks”. Her finder du alt det, du ikke nåede til tiden. Hvis du glemte det, er det en perfekt måde at huske det. 

Et design der folder alt ud

TodoChecker kan godt være lidt udfordrende at gå i gang med. Der er nemlig rigtig mange funktioner og knapper, der møder dig, når du starter programmet. Så følg godt med i vores GIF’s.

En stor del af brugerfladen vil for dig være en hvid skærm. Her vil dine opgaver vise sig, når du opretter dem. Det kan du gøre i værktøjslinjen ovenover. Her finder du de generelle værktøjer til at redigere og oprette opgaver. 

Ude i venstre side kan du se, de forskellige kategorier, du kan sortere dine opgaver i for at holde overblikket. Her finder du sektioner til daily, weekly og monthly opgaver.

Generelt er alle ting markeret, så de er til at finde. Der er bare mange af dem, så man skal lige kigge sig godt for. 

TodoChecker er designet til at være effektivt og hurtigt at bruge, men det kræver lige, man sætter sig ind i det. Der er også mulighed for at tage en tutorial, for at forstå de basale ting, hvis man er i tvivl.

Supplerende software

At lave skemaer er en rigtig god måde at få styr på sin hverdag på. En anden ting, man også kan gøre, for at supplere op, er at hente et program som BlueMail. BlueMail kan synkronisere alle dine forskellige mailadresser i én klient. 

Hvis du har forskellig emails til dit arbejde og privatliv, så er det træls at skulle logge ind og ud, for at få adgang til dem. Men ikke med BlueMail. Hvis du vil læse mere om eller downloade BlueMail kan det gøres gratis her.

Konklusion

TodoChecker er et ganske fint program til dig, der vil have mere styr på din hverdag. Det er gratis, nemt at bruge og er meget effektivt, når man vil danne sig et overblik over denne uoverskuelige verden.

Download TodoChecker 4.0.4 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
391

Version
4.0.4

Tilføjet
13-11-2020
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
0.7 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
TodoChecker
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
391
Version
4.0.4
Tilføjet
13-11-2020
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
0.7 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
13-11-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
TodoChecker
0 0 1

Afinstallering af TodoChecker

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere TodoChecker fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find TodoChecker, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle TodoChecker være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.