Programmer » For virksomheder » Organisering

ThoughtStack download

Med ThoughStack til Windows (findes også som gratis download til Mac her) kan du hurtigt og nemt gemme dine noter, brainstorms og mere.

Sommetider kan det være enormt brugbart med et program, som kan gemme noter, lister og brainstorms, så du kan have det på din computer i stedet for et fysisk papir. ThoughtStack understøtter ikke særlig mange funktioner, men det er stadig et godt program, hvis man er på udkig efter noget meget simpelt.

ThoughtStack kan anvendes af alle, da det kun tager et par sekunder at sætte op. Siden det faktisk ikke engang kræver at blive installeret, kan man tage filen med sig på et USB-drev. Når du har indtastet noget i programmets tekstboks, kan du prioritere ordene i en slags punktliste, som er hierarkisk bygget op. ThoughtStack kan styres direkte fra tasteturet uden mus, selvom det kræver en del tilvænning - en beskrivelse af programmets hotkeys kan læses i hjælpefilen.

Et godt alternativ med langt mere funktionalitet er XMind, som også er gratis til Windows og Mac. ThoughtStack kan dog stadig være et forsøg værd, hvis du leder efter et transportabelt program uden for mange funktioner.

Download ThoughtStack 1.069955 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
927

Version
1.069955

Tilføjet
01-10-2013
Kompatible systemer
Windows & Mac

Størrelse
0.7 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Andrew Runka
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
927
Version
1.069955
Tilføjet
01-10-2013
Kompatible systemer
Windows & Mac
Størrelse
0.7 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
17-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Andrew Runka
0 0 1

Afinstallering af ThoughtStack

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere ThoughtStack fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find ThoughtStack, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle ThoughtStack være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.