Programmer » For virksomheder » Organisering

Stickies download

Stickies til Windows er et simpelt og kraftfuldt noteprogram, som kommer med en masse gode funktioner. Download det her gratis.

Vi har anmeldt så mange programmer til noter, at det efterhånden er svært at imponere os.  Stickies er dog et af de bedste, som vi har set, da det kombinerer en simpel brugerflade med en række brugbare funktioner. Bedst af alt, så er det også gratis uden reklamer og andet gøjl.

Det vigtigste ved Stickies, altså det at tilføje noter, er nemt, da man egentligt bare skal trykke Win + S på tastaturet. Ligesom lignende programmer kommer det også med forskellige formateringsmuligheder, herunder muligheden for at skifte skrifttype, farve og tekststørrelse. Man kan også indsætte og redigere billeder, men vi forstår ikke helt, hvorfor der hertil skal laves en separat billedenote.

Selvom vi ikke har prøvet alt i programmet, så er alarmfunktionen værd at nævne. Kort sagt kan man tilføje et tidspunkt til en note, så man senere kan blive påmindet om den og derved ikke glemme noget vigtigt! Det er også en sleep-funktion, som kan bruges til det omvendte - altså hvis du vil ignorere en note i et stykke tid. Vi synes dog, at noget af det mest imponerende er programmets hjælpefil, som forklarer nærmest alle aspekter af programmet. Kig helt klart på den, hvis du bruger Stickies for første gang.

Det er nok svært at afgøre, om virtuelle noter faktisk er bedre end fysiske sedler, men overordnet, så er Stickies det perfekte sted at starte med sådan et slags program. Selvom det er gratis, installerer det ikke yderligere software på din PC, og så er det nemt at bruge.

Download Stickies 7.1e her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.181

Version
7.1e

Tilføjet
29-01-2014
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
0.00 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Zhorn Software
Detaljeret information
Downloads
1.181
Version
7.1e
Tilføjet
29-01-2014
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
0.00 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
17-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Zhorn Software
5 0 2
100 kr

Afinstallering af Stickies

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Stickies fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Stickies, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Stickies være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.