Programmer » For virksomheder » Organisering

Sohodox download

Download Sohodox gratis og gør det let at godkende og dele dokumenter i den lille og mellemstore virksomhed.

Små virksomheder skal ofte vælge mellem dyre virksomhedsløsninger, der er tilpasset større virksomheder, eller vælge en mindre softwareløsning, der bare ikke lever op til jobbet. Sohodox er et dokumentstyringsprogram, der er skræddersyet til det lille kontor, men har mange anvendelsesmuligheder uden for arbejdspladsen.

Programmet der ligner MS Outlook meget i sin opbygning har en masse funktioner der er ganske brugbare for alt der har med dokumentopbevaring og søgning at gøre.

Sohodox er et rigtig godt program der er mere end det lige ser ud til. Det har en flot brugerflade og det er nemt at finde de funktioner man har brug for.

En af de smarte funktioner er muligheden for at indsætte sin signatur og godkendelsesstempel i dokumenter uden at åbne dem eller printe dem ud, sætte stemplet eller signaturen og scanne dem ind igen.

En anden af de smarte funktioner er søgefunktionen. Det er muligt at søge på tværs af alle dokumenter i selve indholdsteksten. Det er desuden også muligt at søge på flere kriterier, så kun dokumenter der indeholder samtlige kriterier bliver vist.

Selvom programmet er ganske let at bruge er der en rigtig god tutorial som du anbefales at se, første gang du åbner Sohodox.

Du kan prøve det gratis i 14 dage og derefter kan du købe det for $199 for en livstidslicens til én bruger. Det er muligt at købe til ligeså mange brugere man har behov for, og der er rabat på 20 brugere ad gangen.

Der er ingen fornyelsesomkostninger, som ved mange andre programmer. Det er en rimelig fair pris for en lille virksomhed.

Download Sohodox 9.5.0.9 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
541

Version
9.5.0.9

Tilføjet
24-11-2014
Kompatible systemer
Windows Vista, Server 2008, 7 & 8

Størrelse
Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
ITAZ Technologies
Detaljeret information
Downloads
541
Version
9.5.0.9
Tilføjet
24-11-2014
Kompatible systemer
Windows Vista, Server 2008, 7 & 8
Størrelse
Mb
Licens
Trialware
Opdateret
17-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
ITAZ Technologies
5 0 2

Afinstallering af Sohodox

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Sohodox fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Sohodox, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Sohodox være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.