Programmer » For virksomheder » Organisering

Rainlendar Lite (64-bit) download

Her finder du Rainlendar Lite, et gratis kalender- og påmindelsesprogram på dansk. Du kan også downloade en udgave til Windows 32-bit eller Mac.

På denne side finder du vores anmeldelse af Rainlendar Lite, der er et gratis kalenderprogram til Windows og Mac. Rainlendar Lite indeholder mange funktioner, men overordnet, så kan det nok beskrives som en kombination af et kalender- og påmindelsesprogram. Man kan nemt tilføje nye begivenheder eller opgaver, som kan indeholde mange slags informationer, herunder sted, start- og sluttidspunkt, alarm med lyd, prioritet og hjemmeside.

En af de bedste ting ved Rainlendar Lite er, at det kan tilpasses efter brugeren. Programmet installeres med et par fine temaer, men man kan downloade masser af slagsen på nettet. Rainlendar Lite er også oversat til de fleste sprog, heriblandt dansk, så man behøver ikke anvende programmet på engelsk.

Rainlendar findes også i en Pro-udgave. I følge udviklerens hjemmeside er den største forskel, at Lite-udgaven ikke understøtter andre kalendere, såsom Google og Outlook. Det skal dog siges, at Pro-versionen findes i en ubegrænset prøveversion, så det er måske værd at svinge forbi hjemmesiden, hvor man også kan downloade Rainlendar til Linux.

Download Rainlendar Lite (64-bit) 2.12.2 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
763

Version
2.12.2

Tilføjet
03-04-2014
Kompatible systemer
Windows & Mac

Størrelse
0.00 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Rainy
Detaljeret information
Downloads
763
Version
2.12.2
Tilføjet
03-04-2014
Kompatible systemer
Windows & Mac
Størrelse
0.00 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
22-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Rainy
3 0 3

Afinstallering af Rainlendar Lite (64-bit)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Rainlendar Lite (64-bit) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Rainlendar Lite (64-bit), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Rainlendar Lite (64-bit) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.