Programmer » For virksomheder » Organisering

QuickMonth Calendar download

Få hurtigt adgang til en kalender i hjørnet af din skærm med QuickMonth Calendar til Windows. Læs vores anmeldelse og download programmet gratis her.

QuickMonth Calendar er et ekstremt simpelt program til Windows, som giver adgang til en kalender ved at trække markøren ned i højre hjørne af din skærm. Kalenderen minder meget om den indbyggede af slagsen, som du kan få frem ved at klikke på dato- og tidsknappen i startmenuen. Selvom programmet er gratis, kan du altid give en donation til udvikleren på hjemmesiden, hvis du er tilfreds med det.

Du kan åbne programmets indstillinger ved at højreklikke QuickMonth Calendars kalender. Her kan du ændre på forskellige ting, herunder skriftstørrelse, position og om hvorvidt, at der skal vises ugenummer eller ej. Man kan også ændre på genvejstasterne, hvilket som standard er Windows-tasten + Q.

Siden det eneste formål med QuickMonth Calendar er at vise en kalender i bunden af skærmen, er det svært at sige, om du vil kunne lide det. Det afhænger alt sammen af dine personlige vaner, men det er et godkendt program, hvis du vil have hurtigt adgang til en kalender.

Download QuickMonth Calendar 2.2 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
812

Version
2.2

Tilføjet
10-01-2014
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
0.7 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
CodeDawn
Detaljeret information
Downloads
812
Version
2.2
Tilføjet
10-01-2014
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
0.7 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
22-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
CodeDawn
5 0 2

Afinstallering af QuickMonth Calendar

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere QuickMonth Calendar fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find QuickMonth Calendar, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle QuickMonth Calendar være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.