Programmer » For virksomheder » Organisering

PNotes.NET download

Hvis du er afhængig af noter i dagligdagen, så kan du downloade PNotes.NET til Windows helt gratis her på siden.

Der er mange ting at have styr på i hverdagen, så kontoret kan lige pludseligt være fyldt med noter over det hele. Programmet PNotes.NET lover, at dette er fortid, da de kan erstattes af virtuelle noter på skrivebordet.

PNotes.NET er et kæmpe værktøj med et hav af funktioner, så er man på udkig efter et simpelt lille program, så er man nok kommet til det forkerte sted. Udover at understøtte enkle ting, såsom at ændre størrelsen og farven på noteteksten, så kan PNotes.NET også kryptere dine noter, gemme dem i grupper, lave backups, skifte farver i form af forskellige skins og ligefrem give dig påmindelser om vigtige ting. Det er umuligt at nævne alle funktionerne her, og de er ligeledes svære at overskue i selve programmets brugerflade.

PNotes.NET er helt sikkert et godt program til hardcore brugere, men vi savner desværre et lidt simplere og mere overskueligt program. Vi har anmeldt den nyeste version af programmet, som gerne skulle virke på de fleste versioner af Windows. Det kræver dog, at man har installeret .NET Framework 4 Client profile og VC++ 10 Runtime på sin computer.

Download PNotes.NET 1.2 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
683

Version
1.2

Tilføjet
03-10-2013
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
3.67 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Andrey Gruber
Detaljeret information
Downloads
683
Version
1.2
Tilføjet
03-10-2013
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
3.67 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
17-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Andrey Gruber
3 0 4

Afinstallering af PNotes.NET

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere PNotes.NET fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find PNotes.NET, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle PNotes.NET være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.