Programmer » For virksomheder » Organisering

Edraw MindMaster download

Download Edraw MindMaster her

Er du ikke lige den bedste til at organisere ting, idéer og tanker i dit eget hoved? Det er der ikke noget at sige til, for en tankeproces kan hurtigt blive lang og kompliceret. For at følge med og sørge for ens idé forbliver organiseret og helt simpelt husket kan det være smart, at bruge et værktøj, der kan holde ideen på sporet. 

Med Edraw MindMaster kan du lave flotte mindmaps med forskellige layouts, der passer til ethvert projekt, du er i gang med. Programmet er som udgangspunkt gratis, men der er en pro version, der åbner op for det fulde program. Mere om det og programmets funktioner nedenunder. 

Vælg mellem op til 10 strukturer og 33 temaer 

Edraw MindMaster er et stykke mind mapping software, der er designet til at hjælpe dig med meeting management, brainstorming sessions, problem solving og knowledge management. Hele essensen er, det skal være lettere for dig at planlægge og strukturere dine egne tanker på en let måde.

Programmet har 10 forskellige strukturer og 33 forskellige temaer, du kan slå dig løs med, når du skal udfolde din kreativitet. Dog ét forbehold her: hvis du bruger programmet gratis og uden pro version, så har du kun adgang til 4 strukturere og 6 temaer. Vælg en struktur, der passer bedst til dig og slå dig løs. 

Man starter med sit hovedtema, som du fylder ud i en boks. Så kan flere bokse tilføjes med undertemaer etc. Du kan forbinde forskellige bokse, der har relevans med hinanden, hvis de er placeret i forskellige grene. Man kan tilføje billeder, for at få sit mindmap til at blive mere levende, og du kan endda også tilføje små emojis, matematiske formler og links. 

Hvorfor vælge en pro version?

Typisk er de fleste programmer som udgangspunkt gratis. Du kan downloade det og bruge det i et begrænset omfang for at se de forskellige features an. Så bliver man tilbudt at betale for programmet, for at låse alle features op. Og er det noget for dig i den her henseende? Det kan kun du svare på, men lad os se, hvad programmet bliver i stand til, når du opgraderer det. 

Du får åbnet op for alle strukturer og temaer, du kan eksportere dine mindmaps i filtyper som Office, PDF og HTML for at lettere kunne dele det med andre, og du får adgang til slideshows og en brainstorming funktion. For at købe programmet til evig tid koster det $99 (ca. 650 kr.) som typisk er sat ned fra $199. Det skal dog påpeges programmet virker mere end fint uden pro version. 

Det klassiske Office design

Når du starter programmet, skulle man næsten tro, det var Microsoft selv, der havde udviklet programmet. Så god en efterligning af designet er det. Du får den samme interface som PowerPoint, når du skal vælge strukturer, og programmet har de samme menuer til redigering. 

Det betyder også, det er brugervenligt sat op, og de fleste funktioner ligger overskueligt på faste steder. Skabelsen af dine mindmaps afhænger hellere ikke af mere end ganske få kliks på forskellige steder, og så bare dig der skriver. Du kommer til at arbejde i vante omgivelser, og det er jo kun godt. 

Supplerende software

Et program, du også gratis kan tage med dig herfra, er Rainlendar Lite. Rainlendar Lite er et kalender- og planlæggelsesprogram, der er designet til at gøre det nemt for dig at holde en kalender samt at indskrive møder og andre vigtige ting, du skal nå i løbet af din uge. Hvis du vil læse mere om og downloade Rainlendar Lite, kan det gøres gratis her.

Konklusion

Edraw MindMaster er et veldesignet og brugervenligt program, der hjælper dig med at holde styr på ideer og tanker. Programmet i sin gratis tilstand er begrænset men stadig meget brugbart. Det kan varmt anbefales.

Download Edraw MindMaster 8.0.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
270

Version
8.0.0

Tilføjet
11-06-2020
Kompatible systemer
Windows, macOS, Linux

Størrelse
949.7 Mb

Licens
Freemium

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Edrawsoft
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
270
Version
8.0.0
Tilføjet
11-06-2020
Kompatible systemer
Windows, macOS, Linux
Størrelse
949.7 Mb
Licens
Freemium
Opdateret
11-06-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Edrawsoft
0 0 1

Afinstallering af Edraw MindMaster

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Edraw MindMaster fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Edraw MindMaster, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Edraw MindMaster være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.