Programmer » For virksomheder » Organisering

Diagram Designer (Dansk) download

Vi har anmeldt Diagram Designer, som kan bruges til at lave simple illustrationer. Download det på dansk her.

Arbejder du på et flowchart? Eller måske skal du lave en brainstorm til din store skoleopgave? Mens at disse ting blev lavet på papir i fortiden, så er det klart den bedste løsning i dag at tegne illustrationerne på computeren. En af applikationerne til dette er Diagram Designer til Windows, som er gratis. For at få programmet på dansk, skal du både installere selve programmet og sprogfilen - disse er begge at finde i den ZIP-mappe, som kan downloades her på siden.

Det er meget nemt at anvende Diagram Designer. Det tager bogstavelig talt et sekund at oprette et objekt i den ønskede størrelse, form og farve, og herefter kan man trække en pil til et andet objekt på skærmen. Der synes dog ikke at være mulighed for at lave hverken fed, kursiv eller understreget tekst, og brugerfladen kan godt være forvirrerende med sine små knapper. Udover det, så er Diagram altså et simpelt program, som ikke byder på mange specielle overraskelser eller funktioner.

Diagram Designer er et solidt program, som gør hvad det skal. Afhængig af hvad du specifikt skal lave, så mener vi dog, at der er bedre alternativer, eksempelvis XMind, hvis du laver brainstorms. Hvis du ønsker at støtte udvikleren, kan det ske på den officielle hjemmeside.

Download Diagram Designer (Dansk) 1.26 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
744

Version
1.26

Tilføjet
31-01-2014
Kompatible systemer
Windows 98, 2000, XP, Vista, 7 & 8

Størrelse
0.00 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
MeeSoft
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
744
Version
1.26
Tilføjet
31-01-2014
Kompatible systemer
Windows 98, 2000, XP, Vista, 7 & 8
Størrelse
0.00 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
22-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
MeeSoft
0 0 1

Afinstallering af Diagram Designer (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Diagram Designer (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Diagram Designer (Dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Diagram Designer (Dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.