Programmer » For virksomheder » Organisering

ClickUp download

Hold styr på dine opgaver - download ClickUp gratis lige her

ClickUp er et super godt program, hvis du er frustreret over, at du bliver nødt til at bruge flere forskellige programmer, for at kunne arbejde effektivt. Det er et stykke software som kan kategoriseres som en project management app, som hjælper med at skabe overblik og effektivisere den måde, du og dit hold arbejder på. 

Simplificer dit arbejde - saml alle dine arbejdsopgaver ét sted

De fleste firmaer har fundet ud af, at det er smart at samle ens arbejdsopgaver ét sted. På denne måde undgår du at overse vigtige arbejdsopgaver, eller at miste overblikket, så du får prioriteret dine opgaver korrekt. 

Hvis I er et større team, som arbejder sammen, så minimerer I også sandsynligheden for, at I kommer til at overlappe i jeres arbejde. Selv i mindre teams kan man komme til at gå ind over hinandens arbejde og dermed miste en masse timers arbejde på dobbeltbooking. 

Lav forskellige workspaces med forskellige fokus

Ofte har man mere end en enkelt arbejdsopgave på et job, og det er særligt i disse situationer, hvor det kan blive uoverskueligt for de ansatte at få klaret alle deres opgaver til tiden. 

Derfor er det også rigtig smart, at man kan lave flere forskellige workspaces. Hvis du for eksempel blandt andet sidder og arbejder med SEO (søgeordsoptimering), salg og content creation i mindre dele, så kan du lave et workspace, som passer til hver af disse områder. 

Inde under dine workspaces, kan du så oprette lister, som derunder kan have en lang række opgaver, og på den måde kan du hierarkisere dit arbejde på overskuelig og produktiv vis. 

Tilpas dit arbejdsrum, så det passer til dig

Med ClickUp kan du vælge præcis hvordan du gerne vil have dit program skal se ud og føles. På denne måde kan du tilpasse dit system, så du kan se de ting, som er vigtige for dig og dit arbejde, ud over alle de andre egenskaber og funktioner, som programmet har at byde på.

Du kan vælge hvilke farver og temaer, du ønsker at kigge på hver gang du arbejder i ClickUp. Det gør det nemt at få programmet til at passe til dig og det, du vil bruge programmet til. 

Hvis du er fyrig og farverig, så kan det være, du skal gå med et rødt tema, mens korporative individer måske er mere interesserede i et windows-lignende lyseblåt tema, eller måske noget endnu mere traditionelt og farveløst. 

Du kan også justere i bjælken i programmets side og vælge mellem et mørkt eller lyst tema, som enten kontrasterer eller komplimenterer programmets farvetema. 

Lad ClickUp arbejde sammen med andre programmer

Hvis du allerede er vant til at bruge andre programmer, som hjælper dig med produktivitet og med at få styr på dine arbejdsopgaver. Vi har allerede anmeldt programmet Monday på vores hjemmeside - og hvis du har været vant til at bruge dette task management program, så kan du importere arbejdsopgaver fra Monday direkte til ClickUp. 

ClickUp spørger dig faktisk direkte, når du åbner programmet for første gang i din browser, hvorvidt du har lyst til at importere projekter. Du kan også vælge at importere information fra Basecamp, Jira Software, Todoist, Excel & CSV eller Wrike. 

Konklusion

ClickUp er et solidt project management program - men efter vores mening findes der nogle bedre alternativer på markedet, som enten gør processen lettere, eller på anden vis virker mere simpelt eller poleret. Blandt andet kan nævnes Monday, som vi også har linket til længere oppe i denne tekst. 

Dog er programmet stilistisk flot, kører godt og indeholder alle de vigtigste funktioner for teamsamarbejde og project management; så i sidste ende er det nok en smagssag. Med den gratis version, kan du nemt afprøve begge programmer og finde ud af, hvilket der appellerer mest til dit arbejde. 

Download ClickUp 3.0.5 her

Video
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
265

Version
3.0.5

Tilføjet
27-01-2022
Kompatible systemer
Windows, MacOS, Linux, iOS, Android

Størrelse
199 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
ClickUp
https://clickup.com/help
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
265
Version
3.0.5
Tilføjet
27-01-2022
Kompatible systemer
Windows, MacOS, Linux, iOS, Android
Størrelse
199 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
01-02-2022
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
ClickUp
0 0 1
100 kr

Afinstallering af ClickUp

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere ClickUp fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find ClickUp, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle ClickUp være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.