Programmer » For virksomheder » Lommeregnere & omregnere

Regnemaskine download

Via denne side kan du let og gratis downloade danske FlemBo's Regnemaskine.

Foruden de normale og udvidede regnefunktioner rummer denne regnemaskine mulighed for løsning af andengradsligning samt to ligninger med to ubekendte. Disse kan vises grafisk i medfølgende grafboks, hvor løsninger kan beregnes.
 
Endvidere kan der programmeres egne formler, der kræver input undervejs i løsningen. Som alternativ til at benytte selve regnemaskinen til beregning kan der skrives hele udtryk til udregning. Herudover: lidt statistik, omsætning mellem talsystemer, lidt datoberegning samt lidt enhedskonvertering.
 
Regnemaskinen regner med 16 betydningsfulde cifre og højeste talværdi er 1,1E4932. Computerens system decimaltegn skal være sat til komma.

Du kan også se frem til frit valg iblandt fire designs samt et rettelse i et af programmets "fejl-hint". Husk at afinstaller tidligere udgaver af Regnemaskinen fra FlemBo, inden du installerer den nye version.

Der medfølger information om de forskellige funktioner.

I den nyeste 2.0 version får du følgende egenskaber med:

En ny funktionsknap-opsætning, som gør det nemmere for dig at indtaste dine beregninger i programmet. Og hvis regnemaskinen er lidt for advanceret til dit daglige brug, så følger der også en simplificeret version af regnemaskinen med, som kun indeholder de mest gængse egenskaber og funktioner. Denne kan du tilgå ved at trykke på den pågældende knap i programmet; det er ikke nødvendigt at downloade et separat program. 

Det er nu også muligt at brug inverse funktioner - dette aktiveres ved at aktivere invers-funktionen. Derudover får du nu også, som noget helt nyt, et overdisplay, som hjælper dig med at få et bedre overblik, når du indtaster dine beregninger. 

Derudover har udvikleren også gjort programmet endnu mere brugervenligt, ved at tilføje information om de forskellige funktionsknapper, hvis du skulle være i tvivl om, hvad de gør. Du kan tilgå denne nye information ved at højreklikke på funktionsknapperne. Der er også ny enhedsinformation og ny generel information om regnemaskinens funktioner i det hele taget. 

Download Regnemaskine 2.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
3.192

Version
2.1

Tilføjet
21-11-2013
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
5 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Flembo
Detaljeret information
Downloads
3.192
Version
2.1
Tilføjet
21-11-2013
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
5 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
18-10-2022
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Flembo
4 0 6

Afinstallering af Regnemaskine

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Regnemaskine fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Regnemaskine, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Regnemaskine være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.