Programmer » For virksomheder » Kartotek & Lager

Indbo Std download

Indbo er et Windows program, der kan holde rede på hjemmets, firmaets, foreningens eller skolens indbo eller  inventar - dvs lave et kartotek/register og de ejendele man besidder og dermed give mangfoldige muligheder for at søge samt lave rapporter over ens værdier.

Inventar registeret kan også med fordel anvendes i forbindelse med vurdering af indbo forsikringssum. I tilfælde af tyveri/brand kan det desuden give en god dokumentation over evt.  mistede genstande. Man kan gemme anskaffelseværdi, vurdering, div. leverandør informationer, adresser, billede, kvittering, manual/brochure - kort sagt alt der beskriver en genstand/inventar/produkt man ejer.

Yderligere er det muligt at oprette og vedligeholde flere forskellige registre. F.eks kan man bruge programmet til at gemme hjemmets inventar i et register og sommerhusets i et andet og et til noget helt tredje.

Programmet kan f.eks. anvendes til følgende registreringsopgaver: Indbo, inventar, egendele, anlægsaktiver, DVDer, CD’er, Video’er, fotos,  styklister, udgiftsregister og sikkert meget mere.

Programmet findes i 3 forskellige versioner:

1) PetriSoft’s Indbo Free er gratis (freeware) software. Alle funtioner kan afprøves og man kan gemme op til 25 genstande i hvert arkiv. Brug programmet gratis indtil er overbevist om du ikke kan undvære programmet - og tro mig det kan du ikke, det er meget nyttigt:-)

2) PetriSoft’s Indbo Std program kræver du køber en licens og typisk for den private bruger eller mindre forening/firma. F.eks. registrering af indbo/inventar i hjemmet, sommerhuset eller i det mindre firma. Ingen begrænsning i antallet af poster, der kan gemmes i data arkivet. Opret op til 15 inventar grupper, 15 rum/lokaler og op til 99 forskellige leverandører kan defineres/gemmes.

3) PetriSoft’s Indbo Pro er for brugere, der ikke ønsker nogen form for begrænsninger: Ideel til både private samt firmaer, skoler, institutioner og foreninger med et stort registrerings behov. Her kan der f.eks. oprettes et ubegrænset antal inventar grupper, lokaler samt leverandører mm. I denne version er XML export af arkivet endvidere mulig.

Denne nyeste version indeholder yderligere muligeheden for at få vist en avanceret rapport baseret på HTML samt opsætningen af denne kan laves direkte i menuen. Her kan du vælge, hvilke informationer fra Indbo, som du ønsker inkluderet i rapporten.

Download Indbo Std 4.6.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
2.291

Version
4.6.0

Tilføjet
17-01-2006
Kompatible systemer
Windows XP, Vista & 7

Størrelse
40 Mb

Licens
Shareware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
PetriSoft
petrisoft@petrisoft.dk
Detaljeret information
Downloads
2.291
Version
4.6.0
Tilføjet
17-01-2006
Kompatible systemer
Windows XP, Vista & 7
Størrelse
40 Mb
Licens
Shareware
Opdateret
17-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
PetriSoft
5 0 6

Afinstallering af Indbo Std

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Indbo Std fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Indbo Std, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Indbo Std være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.