Programmer » For virksomheder » Kartotek & Lager

Coindb Std download

CoinDB er et dansk database program for mønt- frimærke- og seddelsamlere.

Med CoinDB er det super let at organisere og registrere en eller flere mønt- frimærke- eller seddelsamlinger. Oprindelig udviklet for møntsamlere men senere udvidet til sedler og seneste version også frimærker. En af de mange fordele ved dette program, er de mange stamdata, der enten medfølger programmet eller som du kan downloade fra vores demodata side (gælder især for mønter og sedler). Det betyder ofte, at du ikke behøver at indtaste alle stamdata selv og let kan lave mango-lister over mønter eller sedler du mangler.

Man kan let lave mange forskellige databaser med sin opsætning og således definere felter der passer til formålet. De fleste kan dog sikkert klare sig med opsætningen i de medfølgende demo databaser for mønter, sedler, nødsedler samt frimærker. Læs evt. mere i Kom godt i gang med CoinDB (DK)

Se evt. eksempler på demo data siden. I menuen 'Hjælp',  'Kom godt i gang' , beskrives det, hvordan du kan indlæse disse stamdata for både norske- og danske årgangsmønter - såvel som nødsedler mm.

Det er let at søge, lave oversigter og rapporter over sine samlinger eller enkelte poster. CoinDB kan også med fordel anvendes som et salgsredskab, idet samlingen lettere kan distribueres til potentielle købere – når den først er lagret elektronisk. Hver post (mønt/seddel/frimærke) kan f.eks vises og gemmes, printes og mailes som en html side med links, billeder osv. Senest er der tilføjet en meget avanceret HTML rapport funktion, hvor man kan liste alle eller udvalgte mønter, sedler eller frimærker

Arkiverne kan  med fordel anvendes i forbindelse med vurdering af mønt- frimærke- eller seddelsamlingen, forsikringssum, i tilfælde af tyveri og meget mere.

Man kan f.eks for sine mønter gemme Type, Årstal, Materiale, Antal, Købspris, Vurdering, Forside/Bagside billede, Dato, Regent, Beskrivelse, MøntKatalog, Kvalitet, Katalog nummer og Www-link.

Yderligere er det muligt at oprette og vedligeholde flere forskellige registre. F.eks kan man bruge programmet til at gemme de danske årgangsmønter i et register og  udenlandske i et andet.

Download Coindb Std 3.1.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.719

Version
3.1.0

Tilføjet
19-01-2006
Kompatible systemer
Windows 98/NT/2000/Me/Xp/Vista

Størrelse
43.3 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
PetriSoft
petrisoft@petrisoft.dk
Detaljeret information
Downloads
1.719
Version
3.1.0
Tilføjet
19-01-2006
Kompatible systemer
Windows 98/NT/2000/Me/Xp/Vista
Størrelse
43.3 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
17-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
PetriSoft
3 0 8

Afinstallering af Coindb Std

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Coindb Std fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Coindb Std, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Coindb Std være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.