Programmer » For udviklere » Webudvikling

fboSkrivScript download

fboSkrivScript er et script-program til Windows, som du kan downloade helt gratis!

Er du klar til at designe din helt egen hjemmeside fra bunden af? Det lyder godt, og kan være en rigtig underholdende opgave at give sig i kast med. Men der ligger selvfølgelig også meget arbejde i et.

Først og fremmest kræver det, man kan kode i de forskellige sprog, som for eksempel HTML 5. Er du lige begyndt at lære det, kan det være en overvældende opgave, og derfor er det smart at have et stykke software ved hånden, der kan hjælpe dig på vej. 

Her kommer fboSkrivScript ind i billedet. 

Stift bekendtskab med HTML 5 og ASP

fboSkrivScript er et script-skrivnings-program. Altså er det designet til dig, der vil skrive scripts til hjemmesider. Programmets hovedvægt ligger på det klassiske HTML 5 og ASP, men der er også mulighed for brug af JavaScript og VbScript. 

Er du en begynder med disse sprog, kan du med fordel gøre brug af programmets indbyggede eksempler til at komme godt i gang.

fboSkrivScript gør det desuden også let at inkorporere grafisk materiale såsom skemaer, videoer, billeder og lyd på din hjemmeside. Du kan endda lave den klassiske Star Wars rulletekst. 

Der er desuden også en filboks i venstre side af programmet, der giver dig overblikket over, hvad du arbejder med.

Til dig der er interesseret i at begynde på scripting

Når du først begynder at skulle kode med scripts, er det som om at lære et nyt sprog.

Man skal lige lære at formulere sig, før man får sine ønskede resultater. 

Her er fboSkrivScript en fantastisk hjælper at have ved hånden, netop fordi programmet giver dig de værktøjer, du skal bruge for at komme ordentligt i gang. Det er en god måde at starte på. 

Lækkert og simpelt design

Det er ganske tydeligt fboSkrivScript er designet med brugervenlighed for øje. Alle forskellige funktioner ligger pænt organiseret i diverse værktøjslinjer.

Hvis der er et bestemt sprog, du vil arbejde med, finder du bare guiden i værktøjslinjen, og går i gang. 

Når du arbejdet med programmet kan du også bruge filboksen, for at danne dig et solidt overblik over dine projekter.

Alle knapper er illustrerede, så man får en klar idé om, hvad de gør. Men er man i tvivl er der også en guide, der forklarer dig det generelle med funktionere.

Alternativ software

fboSkrivScript er det essentielle program for dig, der vil opbygge en hjemmeside fra bunden af. Det betyder også, mulighederne for design er uendelige, men det er også en kende sværere. 

Søger du efter noget, der er mere simpelt men også mere begrænset i forhold til webdesign, kan ToWeb anbefales. ToWeb forsyner dig med en række templates, hvor du kan redigere den valgte hjemmeside med blot få kliks. Er det mere din stil kan ToWeb downloades gratis her.

Konklusion

fboSkrivScript er et essentielt program for dig, der enten er nybegynder eller mere indført i verden af scripts. Det er den ideelle måde at lære de forskellige sprog på, og at arbejde effektivt med sine scripts. Derfor kan det kun anbefales.

Nyheder i version 2.2: Flembo, som er udvikleren af dette program, har informeret os om, at opstart med parametre er blevet forbedret i denne version.

Download fboSkrivScript 2.2 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
982

Version
2.2

Tilføjet
03-10-2019
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
21 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Flembo
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
982
Version
2.2
Tilføjet
03-10-2019
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
21 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
14-11-2022
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Flembo
0 0 1

Afinstallering af fboSkrivScript

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere fboSkrivScript fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find fboSkrivScript, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle fboSkrivScript være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.