Programmer » For udviklere » Webudvikling

Cool Page™ download

Cool Page™ er simpel editor der er let for begyndere. Download det gratis her.

Endnu vigtigere er, at designe med Cool Page™ er hurtigt, sjovt og kreativt—der er ingen behov for at kunne HTML eller anden form for programmering. Det er perfekt til folk, der hellere vil være hurtigt færdige og så tage til stranden bagefter!

De fleste web-editors eller HTML-programmer hævder at de benytter sig af det såkaldte WYSIWYG (Hvad-du-ser-er-hvad-du-får). Men de har ikke Cool Pages unikke, drag’n’drop, pixel-nøjagtige redigering i WYSIWYG, positionering samt overlapning. Cool Page™ bevarer 100% kompatibilitet med alle browsere. FrontPage, Dreamweaver og så videre kan ikke gøre dette.

Cool Page™ kan også eksportere sider i HTML-format, og er således nyttigt som værktøj til hurtig HTML layout. Cool Page ™ kan endda sende dine sider til søgemaskiner, og har en drag’n’drop HTML-objekt til at indsætte HTML. Cool Page™ har mange andre avancerede muligheder, menuer og toolbars-- alt for mange til at liste her.

For eksempel, med kun et par klik, er det let at skabe dynamiske web-sites, hvor tingene bevæger sig. De kan både morphe, pop-up, afspilleplay, stoppe, med mere ved hjælp af de meget stærke, men nemme DynamicGOO ™ funktioner i Cool Page™.

Hvor andre virksomheder tilføjer addon Plugins, er der langt flere muligheder i Cool Page™, såsom fantastiske Javascripts, flash og en indkøbsvogn, hvis du vil lave en webshop!

Cool Page ™ kan publicere din hjemmeside til gratis internet hostingsider, så du ikke skal betale for at få din hjemmeside ud på nettet. Med et enkelt klik kan du lægge den ud på nettet via disse gratis værter: Fortunecity, Tripod, Yahoo, GeoCities, Freeserve, AOL, Earthlink, Cox, Attbi, RoadRunner, etc. eller til en internetudbyder, hvor du har en konto.

Prøv det nu! Klik her for at downloade en gratis, fuldt funktionel prøveversion.

Download Cool Page™ 2.72 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.068

Version
2.72

Tilføjet
25-11-2015
Kompatible systemer
Windows 95, 98, Me, 2000, XP & NT

Størrelse
3.044 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
3Dize, Inc.
Detaljeret information
Downloads
1.068
Version
2.72
Tilføjet
25-11-2015
Kompatible systemer
Windows 95, 98, Me, 2000, XP & NT
Størrelse
3.044 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
03-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
3Dize, Inc.
5 0 2

Afinstallering af Cool Page™

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Cool Page™ fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Cool Page™, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Cool Page™ være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.