Programmer » For udviklere » Webudvikling

CodeLobster download

Er du en haj til at kode i PHP, eller vil du gerne være det, så download CodeLobster gratis her.

En ting er at kunne skrive lidt generel HTML kode, men skal det være virkelig funktionelt, så skal du kode med CodeLobster. Har du ikke overblik over de forskellige funktioner og koder, så kan du også få det med CodeLobster. Programmet indeholder mange fede features der hjælper dig med at finde de fejl der står i koden og som tydeliggør hvilken slags kode de forskellige dele af koden er.

Det er blandt andet Code Highlighting og Pair Highlighting, som tydeligt viser med forskellige farver i editorvinduet, hvad der er en funktion, hvad der er et link, et par og så videre.

Programmet kommer også med forslag til hvilken type kode du er ved at skrive. Lidt ligesom at skrive på din mobil, hvor du får forskellige forslag op til hvilket ord det kan være du vil skrive.

Med CTRL knappen kan du let navigere og åbne de filer du markerer i editoren. Derudover kan du previewe billeder og se deres størrelse i en popup. Derudover kan du også kommentere på din kode eller du kan folde den sammen, så det ikke fylder så meget og så overblikket forbedres.

De HTML elementer der gemmer sig dybt nede i sidens kode, kan du finde frem blot ved at holde musen henover det objekt på siden du vil kende koden på.

Når du arbejder med CSS kan du bruge den medfølgende CSS editor. Her er mange af de samme funktioner som i HTML editoren. Der er både autoudfyldning, highlighting og sammenfoldning af kode, når du gerne vil have et bedre overblik. JavaScript editoren har ikke sammenfoldning af kode, men ellers de samme funktioner som CSS editoren.

PHP editoren har code highlighting, pair highlighting, automatiske forslag og udfyldning af kode, samt sammenfoldning af kode og mulighed for at kommentere på koden ligesom i HTML editoren. Derudover kan du organisere dine filer i et projekt, eller lave nye PHP projekter. Desuden har CodeLobster en PHP debugger så du kan validere din kode lokalt inden du oploader den.

Det er vigtigt først at tjekke om du har konfigureret dine indstillinger til at kunne køre debuggeren.

Alt i alt et rigtig godt program at bruge hvis du har brug for en allround editor med rigtig godt overblik over din kode.

Download CodeLobster 5.8.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.433

Version
5.8.1

Tilføjet
05-02-2016
Kompatible systemer
Windows 98, ME, 2000, 2003 Server, XP, Vista, 7, 8 & 10

Størrelse
33.3 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
CodeLobster Software
Detaljeret information
Downloads
1.433
Version
5.8.1
Tilføjet
05-02-2016
Kompatible systemer
Windows 98, ME, 2000, 2003 Server, XP, Vista, 7, 8 & 10
Størrelse
33.3 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
03-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
CodeLobster Software
3 0 3

Afinstallering af CodeLobster

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere CodeLobster fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find CodeLobster, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle CodeLobster være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.