Programmer » For udviklere » Udvikling

Xojo download

Download gratis en lækker platform til at udvikle dine egne programmer i. Xojo giver dig hvad du har brug for til et hvert styresystem og enhver platform.

Xojo er et program udviklingsmiljø, der giver udviklere mulighed for at udvikle programmer i et multiplatform udviklingsværktøj. Programmet hjælper dig med en markant stigning i produktiviteten i forhold til andre multiplatform udviklingsværktøjer. Når du arbejder i Xojo kan du benytte dig af træk-og-slip funktionen for at gøre dig i stand til hurtigt at oprette et lækkert brugerflade design. Derefter kan du indarbejde koden bag det ved at tilføje funktionalitet. Xojo er meget kompatibel med Visual Basic, så Visual Basic udviklere er produktive meget hurtigt med Xojo.

Xojo leveres også med et hjælpeprogram til at bidrage til at omsætte Visual Basic-projekter til Xojo hvor de kan indsamles for OS X, Windows, Linux, web, og snart, iOS - med et klik på en checkboks. Xojo kører på og skaber software til OS X, Windows, Linux og internettet med kun et enkelt sæt kildekode. Xojo inkorporerer platform-specifik intelligens, ligesom widgets, så programmer der er oprettet med Xojo ser ud som og føles som om de er bygget til den udviklingsplatform, du har oprettet den til.

Hvis du bruger Mac, så klik her.

Bruger du Linux, så klik her.

Download Xojo r4 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.287

Version
r4

Tilføjet
29-01-2015
Kompatible systemer
Windows Vista, 7 & 8

Størrelse
193 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Xojo
Detaljeret information
Downloads
1.287
Version
r4
Tilføjet
29-01-2015
Kompatible systemer
Windows Vista, 7 & 8
Størrelse
193 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
15-03-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Xojo
3 0 2
100 kr

Afinstallering af Xojo

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Xojo fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Xojo, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Xojo være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.