Programmer » For udviklere » Tekst Redigering

Text to Software download

Download gratis en prøve på et stykke software der kan spare dig for mange programmeringsomkostninger. Text to Software er det du har brug for. Download det gratis her.

Ved hjælp af Text to Software programmet, kan ethvert program eller forretningskoncept, der kun eksisterer i tekstform oversættes til et velfungerende system med meget lidt menneskelig indgriben. Tekst til Software værktøjet reducerer drastisk behovet for traditionel og tidskrævende programmering ved at omdanne indholdet i filen til en database med smarte features ekstremt hurtigt. Data gemmes i en kraftfuld nyt format, der bruger et simpelt 7 tabelsskema kaldet SAGETEA (patentanmeldt).
De syv databaseskematabeller er som MP3, men for SQL databaser. Hvis du har arbejdet i IT verdenen, ved du, at til kommercielle projekter, er det ikke ualmindeligt at have hundredvis til tusindvis af databasetabeller. Text to Software kan gøre nøjagtig samme job, og bruger kun syv databasetabeller.

Reduktionen af databasetabellerne betyder:
• at database vedligeholdelsesomkostningerne reduceres dramatisk;
• Data er hurtigere og nemmere at finde; og
• Hvis bugs findes i din database, vil du ikke blive nødt til at se langt for at finde dem.
Det betyder, at ved at bruge Text to Software værktøjet til at designe programmer, kan du skabe overkommelige softwareløsninger, der kan hjælpe virksomheder af enhver størrelse med at flytte deres virksomheder til det næste niveau.

Download Text to Software 3.2 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
759

Version
3.2

Tilføjet
20-03-2015
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
123 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
SageTea
Detaljeret information
Downloads
759
Version
3.2
Tilføjet
20-03-2015
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
123 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
03-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
SageTea
5 0 2

Afinstallering af Text to Software

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Text to Software fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Text to Software, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Text to Software være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.