Programmer » For udviklere » Redigeringsværktøjer

Examdiff Pro download

Examdiff Pro 7.0 er dit nye sammenligningsprogram til de fleste filtyper. Download det gratis her.

Uanset om du ønsker at sammenligne Word-dokumenter eller Perl-kode kan ExamDiff Pro loade to filer af samme slags som du vælger og vise dig, hvor de adskiller sig fra hinanden.

Programmet tilbyder mange muligheder og tilpasninger og viser de to filer side om side, fremhæver forskelle og giver dig mulighed for at foretage ændringer i farten. Exam Pro 7.0 har en praktisk brugerflade der tilbyder flere navigationsmuligheder. Der er knapper, som kan bringe dig til den forrige eller næste forskel i dokumentet. Der er en drop-down liste over forskellene ved hver linje. Du kan også bare klikke en hvilken som helst linje i dokumentet og se forskellene der i begge dokumenter.

Hvad mere er, hvis du åbner en undermappe eller fil i en mappe, vil programmet automatisk sammenligne det med samme postering i den anden fil. Du kan scrolle i de filer du sammenligner samtidig eller du kan scrolle i dem hver for sig, og der er mange muligheder for at sammenligne elementer.

Forskellene vises ved forskellige farver på linjerne eller på tegnene. Farverne kan tilpasses, og ændringer kan gemmes for enten den ene eller begge åbne filer.
ExamDiff Pro skal appellere til alle niveauer af udviklere, fra dem, der bare har lært HTML til erfarne professionelle kodere.

Download Examdiff Pro 7.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
895

Version
7.0

Tilføjet
06-02-2015
Kompatible systemer
Windows XP, 2003, Vista, 7, 8 & 8.1.

Størrelse
8.5 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Prestosoft
Detaljeret information
Downloads
895
Version
7.0
Tilføjet
06-02-2015
Kompatible systemer
Windows XP, 2003, Vista, 7, 8 & 8.1.
Størrelse
8.5 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
01-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Prestosoft
5 0 2

Afinstallering af Examdiff Pro

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Examdiff Pro fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Examdiff Pro, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Examdiff Pro være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.