Programmer » E-mail » E-mail Klienter

Front download

Download Front og prøv programmet gratis i 7 dage

Hvis du leder efter det helt rigtige program til at få et bedre overblik over den kommunikation, der går gennem dit firma, så har vi her en anbefaling. Front er nemlig et kommunikationsværktøj, som hjælper dig med at samle din kommunikation i form af e-mail og samtidigt indeholder nogle funktioner, som gør det meget nemmere at 

Få styr på kommunikationen internt og eksternt

Front er et program, som bruges i mange professionelle kontekster. Det er et kommunikationsprogram, som både er super nemt og smart for virksomheden at bruge; men også for kunderne. 

Front hjælper nemlig med at gøre online kommunikation nemt og overskueligt - og samtidigt muliggør programmet også samarbejde på online kommunikationen på så glat vis som muligt. 

Gratis prøveperiode - find en plan, der passer til dig

Du kan få lov til at prøve Front gratis i 7 dage gennem linket nederst på vores side. Når de syv dage er ovre, kan du fortsætte med at bruge programmet til fulde med et af de tre abonnementer, der tilbydes. 

Starter versionen kræver, at der minimum er to brugere i firmaet og max 9. Denne koster $19 om måneden pr person, hvilket svarer til cirka 125 DKK.

De andre to versioner koster en del mere, men er til gengæld også udarbejdet til langt større firmaer. De dyrere versioner indeholder også en række funktioner, som er med til at streamline dit holds arbejde og dermed sparer jer tid og penge i sidste ende. Så på den måde er det jo penge givet godt ud. 

Én samlet indbakke for hele firmaet

På mange måder minder Front om mange andre e-mail tjenester, som du allerede er vant til. Dog er den alligevel anderledes - for eksempel har firmaet én fælles e-mail database, som bestemte personer (eller alle, hvis man vælger det), kan tilgå. 

Hvis man så får en e-mail ind, som høre specifikt under en bestemt persons ansvar, så kan man uddelegere opgaven direkte til vedkommende. På denne måde går man fra at have én fælles indbakke til en masse små, specifikke indbakker. 

Andre spændende programmer til dit firma

Når først du har styr på kommunikationen mangler alt det andet. For eksempel er det rart med et program, der kan hjælpe med at tage styringen. Med et stykke software som Lunatask kan du sørge for, at dine opgaver bliver klaret til tiden. 

Og hvis du gerne vil gå skridtet videre og effektivisere dit firma endnu yderligere, så kan du læse vores anmeldelse af den gratis prøveperiode på Monday, som er et fantastisk management program. 

Konklusion

Vi kan helt sikkert anbefale andre firmaer at bruge Front til at varetage deres professionelle kommunikation. Med denne platform bliver det langt nemmere for dig at få styr på kommunikationen, både mellem kunder og virksomheden, samt internt i firmaet blandt dets teammedlemmer. 

Download Front 3.29.5 her

Video
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
156

Version
3.29.5

Tilføjet
10-01-2022
Kompatible systemer
Windows, MacOS, iOS, Android

Størrelse
368 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Front
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
156
Version
3.29.5
Tilføjet
10-01-2022
Kompatible systemer
Windows, MacOS, iOS, Android
Størrelse
368 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
13-01-2022
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Front
0 0 1
100 kr

Afinstallering af Front

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Front fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Front, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Front være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.