Programmer » E-mail » E-mail Klienter

Filey download

Filey er et program til dine vedhæftede filer når du sender emails. Programmet organiserer og downloader dine filer, hvor du så får adgang til dem på din computer. Du kan downloade programmet nedenfor.

Vi blev meget begejstrede for Filey, da vi testede det på vores Windows 7 computer. Programmet har et væld af funktioner, som hjælper dig med at holde styr på alle de filer du modtager i gennem din email. Her har du så et program, som deler dine filer ind efter seneste version, afsender, dato og meget andet, som så er kombineret med en super søge funktion, der hurtigt og meget smart finder den rigtige fil, som du leder efter.

Programmet er faktisk en smule genialt, da det virkelig forbedrer ens oplevelse når det kommer til at dele filer over nettet, hvilket flere og flere gør. Samtidig får du også en rigtig god reader, som kan læse stort set hvilken som helst fil, hvilket du ikke bliver ked af, hvis dine kontakter bruger forskellige programmer til at skrive filer og lave billeder i.

Det er et meget let program at bruge, da du bare skal indtaste dine forskellige email kontoer, hvor programmet så gør resten. Du bliver også glad for designet, da det ligner en email klient, dog i en lidt opgraderet version, som har haft fokus på det intuitive og moderne, da det blev udviklet. Du kan samtidig også få en mobil app, så du altid kan have dine filer ved hånden. Her vil filerne være let tilgængelige, da app’en også indeholder den samme reader, som computer versionen.

Altså er dette et rigtig godt program, som vi rigtig gerne vil anbefale til dig, uanset dit erfarings niveau når det kommer til programmer som dette.   

Download Filey 1.0.0.5 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.487

Version
1.0.0.5

Tilføjet
25-08-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7, 8 & 8.1

Størrelse
11.4 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Filey, Inc.
Detaljeret information
Downloads
1.487
Version
1.0.0.5
Tilføjet
25-08-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7, 8 & 8.1
Størrelse
11.4 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
01-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Filey, Inc.
4 0 3
100 kr

Afinstallering af Filey

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Filey fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Filey, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Filey være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.