Programmer » E-mail » E-mail Klienter

BlueMail download

Download e-mailklienten BlueMail gratis her

Er du en person, der har op til flere forskellige e-mailadresser? Det er efterhånden svært, ikke at have flere end en disse dage. Man kan have en e-mail til sit privatliv, en til sit arbejdsliv, en til onlinehandel og sådan kan man fortsætte. 

Det kan gøre det noget kompliceret at holde styr på dem alle sammen, specielt hvis de er registrerede på forskellige domæner som yahoo, gmail etc. Men med en klient som BlueMail får du en fantastisk måde at holde styr på alle dine mailadresser ganske simpelt.

En smart og simpel interface til din mail

BlueMail er først og fremmest en mail app, der forbedrer din oplevelse, når du bruger din mail. Den bringer dig en ny brugerflade, som gør det langt lettere at bruge din e-mail når du for eksempel skal lave mapper, sortere og kategorisere dine e-mails, og sende gruppebeskeder ud. 

BlueMail synkroniserer også helt automatisk din kalender, så du aldrig går glip af et møde eller en begivenhed. Desuden er BlueMail også tilgængelig på nærmest alle tænkelige devices, så man kan have den med sig, hvor end man går. 

Saml alle dine mails på ét smart sted

Salgspunktet for BlueMail er dens evne til at kunne samle alle dine mailadresser et sted, hvor du hurtigt kan skifte imellem dem. Det gør BlueMail ved at gå direkte ind i din udbyders server, for at hente dataen der, og vise den frem på BlueMail. Derfor slipper du for at skulle logge ind mange forskellige steder for at få adgang til dine mails. 

Med denne funktion kan mange aspekter i dit liv blive langt lettere. Ikke fordi det er en kompliceret sag at skulle logge ud og ind på forskellige domæner, men det er en træls manøvre, som du kan spare væk ved at bruge BlueMail. Og hvis man så endda også får en meget bedre brugerflade, så har man jo vundet på alle fronter.

Lækkert, moderne og intuitivt design

BlueMail forstår virkelig hvad et godt design betyder. Sjældent ser man et så veltænkt og komfortabelt design på en klient bygget til e-mails. BlueMail er fint optimeret, hvilket vil sige, du ikke oplever de typisk hakkende animationer, som du vil gøre fra din web-browser, og det gør oplevelsen mere smooth. 

Ydermere er de valgte farver til brugerfladen dejlige og rolige at se på. En fin og velbalanceret kombination af blå og hvid, der flyder sammen som hav og himmel. Du har helt ude til venstre mulighed for at lave mapper til at sortere dine mails, og ved siden af kan du se de mails, du har modtaget. Ved at klikke på en, forstørres den tilpas, så du kan læse den igennem, og svare hurtigt tilbage igen. 

Supplerende software

Der findes mange forskellige add-ons derude, man kan tilføje til sine mails for at få en bedre og sjov oplevelse med dem. En af dem er PostSmile, der lader dig indsætte et hav af sjove og søde smileyer i dine mails. Det kan give den tomme væg af tekst lidt personlighed og flair. Desuden kan man også lave sin egen underskrift, og indsætte den i dine mails med PostSmile. Hvis du vil læse mere om eller downloade PostSmile kan det gøres gratis her.

Konklusion

BlueMail er helt klart en af de programmer/apps, man med fordel kan skaffe sig og drage megen nytte ud af. Hele oplevelsen ved at bruge sin e-mail bliver mangedoblet, og det bliver endda også lettere. Med det lækre design, den høje funktionalitet og brugbarhed så kan Blue Mail kun anbefales.

Download BlueMail 1.1.29 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
675

Version
1.1.29

Tilføjet
04-09-2020
Kompatible systemer
Windows, Mac, iOS, Android, Linux

Størrelse
187.93 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Blix Inc.
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
675
Version
1.1.29
Tilføjet
04-09-2020
Kompatible systemer
Windows, Mac, iOS, Android, Linux
Størrelse
187.93 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
04-09-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Blix Inc.
0 0 1

Afinstallering af BlueMail

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere BlueMail fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find BlueMail, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle BlueMail være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.