Programmer » E-mail » Anti-spam

SPAMfighter download

SPAMfighter er et dansk anti-spam plugin, som gratis kan downloades her.

Er du bruger af Microsoft Outlook, Microsoft Outlook Express, Windows Mail, Windows Live Mail eller Mozilla Thunderbird, kan du med SPAMfighter blive fri for spam og andre ondsindede e-mails. 

Programmet er udviklet i samarbejde med Microsoft for at give brugere af disse e-mail klienter den bedste sikkerhed, uden selv at skulle ligge det store arbejde i det. Det er komplet gratis og kan downloades her på siden.

Programmet klarer det for dig

Som nævnt er SPAMfighter skabt til at filtrere spam og lignende, inden det havner i din indbakke. 

Programmet filtrerer helt automatisk alle indkomne e-mails og henvendelser, og sender de fjendtlige til spam-folderen, så du ikke skal bekymre dig om dem.

Andre mail-klienter

Er du ikke bruger af en af de førnævnte mail-klienter, men bruger du i stedet en mail som Gmail eller Hotmail, kan du stadigvæk få glæde af SPAMfighter. Når programmet installeres kan du nemlig vælge at downloade eksempelvis Mozilla Thunderbird og igennem det tilgå din Gmail eller Hotmail. Dermed skal du ikke lave en ny mail, blot for at få adgang til SPAMfighter. 

Beskyttelse mod identitetstyveri m.m.

Programmet filtrerer som nævnt alle indkomne henvendelser, og derfor beskyttes du også imod identitetstyveri såvel som phishing og andre former for e-mail svindel. Derudover kan du selvfølgelig også manuelt blokere for personer og domæner, som du ikke ønsker at modtage e-mails fra.

Pro-versionen

Den udgave af programmet som du her på siden kan downloade, er den gratis standard-version af SPAMfighter. Den kan alt det som nævnes her i artiklen, men skulle dette ikke være nok, eller ønsker du blot endnu flere funktioner, findes der også en Pro-version. 

Denne indeholder, som det ses her ovenfor, en række funktioner, der gør spamfiltreringen endnu mere effektiv. Blandt andet kan du i Pro-versionen filtrere ud fra det sprog, der gøres brug af i indkomne mails. Dermed kan du eksempelvis blokere for alle mails, der enten ikke skrives på dansk eller engelsk. Du kan desuden også gøre brug af SPAMfighter på arbejdspladsen, mens det også er mulighed for telefonisk support.

Dansk brugerflade

Når programmet installeres, er det første du kan gøre at vælge, hvilket sprog der skal benyttes. Her kan du heldigvis vælge dansk, så du ikke skal bøvle med oversættelser og svære fremmedord.

Brugervenligheden er generelt helt i top i programmet, hvor de forskellige menuer er simple at navigere rundt i, mens at der også er mulighed for at skræddersy indstillingerne, så det passer bedst til dine behov.

Automatiske opdateringer

Et program som dette skal selvfølgelig holde sig opdateret med den nyeste software, og særligt når programmet er udviklet i samarbejde med Microsoft, kræver det opdateringer ofte. Dette sker helt automatisk i SPAMfighter, og du skal derfor ikke bekymre dig om dette. Opdateringerne er gratis, og sker i baggrunden, så du kan arbejde videre uden at skulle blive forstyrret.

Alternative programmer

Spam har været et problem længe, og derfor er SPAMfighter selvfølgelig ikke det eneste program på markedet, der tager sig af sådanne problemer. Der findes mange anti-spam programmer her på siden, og du finder den komplette liste ved at følge dette link. Der finder du blandt andet programmerne Spamihilator og Spameater Pro, der begge er meget populære anti-spam programmer.

Konklusion

SPAMfighter gør det muligt for dig at blive fri for spam helt uden at røre en finger. Programmet filtrerer automatisk, så du undgår spam og andre fjendtlige henvendelser i din indbakke. Programmet er simpelt at benytte og foregår på dansk. Det indeholder alle de spamfiltreringsfunktioner, du har brug for, mens du selvfølgelig også kan opgradere til Pro-udgaven, hvis du ønsker endnu flere muligheder, og en bedre sikkerhed.

Download SPAMfighter 7.6.90.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
2.713

Version
7.6.90.0

Tilføjet
15-01-2004
Kompatible systemer
Windows Vista, 7 & 8

Størrelse
2.5 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
SPAMfighter
submit@spamfighter.com
Detaljeret information
Downloads
2.713
Version
7.6.90.0
Tilføjet
15-01-2004
Kompatible systemer
Windows Vista, 7 & 8
Størrelse
2.5 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
29-08-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
SPAMfighter
4 0 11

Afinstallering af SPAMfighter

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere SPAMfighter fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find SPAMfighter, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle SPAMfighter være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.