Programmer » Browsere » Browsere

Slimjet download

Slimjet er en browser, der gør dit virtuelle liv nemmere. Det gør den ved at give dig nogle funktioner, som kan gøre søgning og deling hurtigere, hvilket er en utrolig præstation. Du kan downloade programmet nedenfor helt gratis og på dansk.

Slimbrowser er bygget op omkring Chromium projektet ligesom Google Chrome er. Dog kører programmet med Blink søgemaskinen, der gør din søgning super hurtig. Derudover, får du også nogle andre funktioner, som både gør din browser mere personlig, men også gør deling på Facebook nemmere. Derfor har vi testet programmet på vores Windows 7 computer.

Ved mange browsere har du mulighed for at installere andre søgemaskiner, såsom Bing og Google, men Slimjet har dem allerede indbygget, hvor du frit kan vælge imellem, hvilken du vil bruge. Du kan også lave forkortelser for sider, som du bruger meget. F. eks. har vi brugt FB for Facebook, hvor programmet så genkender det som Facebook.

Men nu, hvor vi snakker om Facebook, så har Slimjet også gjort deling af ting nemmere ved at lave en ’Share on Facebook’ mulighed når du højre klikker med musen. Derved kan du dele sider, markere tekster og billeder, hvor du også kan redigere billederne inden du deler dem.

En sidste ting er de muligheder som du har når det kommer til at gøre browseren mere personlig og her kan du vælge farve og baggrundsbillede uden, at du behøver at købe temaer til browseren. Derved får du en rigtig solid browser, som kan det meste uden, at det bliver for meget.

Download Slimjet 1.2.5 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
925

Version
1.2.5

Tilføjet
16-10-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8

Størrelse
38.6 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
FlashPeak Inc.
Detaljeret information
Downloads
925
Version
1.2.5
Tilføjet
16-10-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8
Størrelse
38.6 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
25-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
FlashPeak Inc.
3 0 3
100 kr

Afinstallering af Slimjet

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Slimjet fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Slimjet, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Slimjet være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.