Programmer » Browsere » Browsere

Sleipnir download

Sleipnir er en gratis browser med mange brugbare funktioner. Mens at dette er Windows-versionen, kan du også læse anmeldelsen af den til Mac her.

Selvom at der er mange browsere derude, så bruger de fleste Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome, fordi de er bedst til mange ting. Det bør dog bestemt ikke holde dig fra at bruge nogle af alternativerne som eksempelvis denne gratis browser med navnet Sleipnir. Vi har taget et hurtigt kig på Mac- og Windows-versionen.

På begge platforme tager installationen kun et par sekunder, og man kan endda importere sine præferencer fra sin normale browser. Med sine grå farver er brugerfladen tydeligvis rettet mod Mac-brugere, og i vores test viste denne version sig også, at være langt den bedste. Windows-versionen er ofte langsom, og hjemmesider bliver renderet med et meget kornet udseende. Det kan dog være, at det kun er tilfældet på vores computer.

En af de mest interessante aspekter ved Sleipnir-browseren, er touch-funktionaliteten. Mens at nyere MacBooks har Apples pegefelt indbygget, så kan du stadig skifte faner (og meget andet) på Windows-versionen ved at holde højre museknap inde. Der er også mange andre funktioner, inklusiv muligheden for at sortere faner i forskellige grupper.

Sleipnir er en interessant browser, som vi anbefaler, at man prøver, men Mac-versionen er klart bedre end den på Windows. Hvis du synes om programmet, kan du også kigge på de mobile version til blandt andet iOS, Android og Windows Phone.

Download Sleipnir 5.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.653

Version
5.0

Tilføjet
04-12-2013
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
41.2 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Fenrir Inc
Detaljeret information
Downloads
1.653
Version
5.0
Tilføjet
04-12-2013
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
41.2 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
25-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Fenrir Inc
5 0 2
100 kr

Afinstallering af Sleipnir

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Sleipnir fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Sleipnir, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Sleipnir være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.