Programmer » Browsere » Browsere

Maiar Browser download

Download Maiar Browser gratis her

For at bruge internettet skal man bruge en browser. Dem er der efterhånden ret mange af at vælge imellem. Derfor kan det være svært at beslutte sig for, hvilken en man gerne vil have. Nogle browsere har flere utilities end andre, nogle er hurtigere, nogle er langsommere. 

Men hvis du har brug for browser, der er hurtig, og sikrer dit privatliv, så kunne det være, du skulle prøve Maiar - en fast privacy first browser. 

Undgå internettets små irritationer

Internettet er et sted, som er fyldt med reklamer hvor end, du går. Det er næsten som at være på Time’s Square… bare mindre flot og mere irriterende. Der er ikke mange af os, som er store fans af reklamer alligevel, så hvorfor ikke bare fjerne dem? Det kan du med Maiar Browser. Maiar Browser har en built in ad-blocker, der med høj effektivitet fjerner langt de fleste reklamer. 

Mange hjemmesider har videoer, der begynder at afspille af sig selv, når du loader dem op. Det er træls af forskellige grunde. For det første er det typisk med høj lyd, for det andet gør det hjemmesidens responstid langsommere. Så skal man manuelt finde frem til den video og slukke den. Ikke med Maiar Browser. Den blokker nemlig automatisk videoer fra at afspille af sig selv. 

I modsætning til browsere som Google Chrome, så er Maiar en meget hurtig browser. De garanterer i hvert fald at kunne loade hjemmesider 2-8 gange hurtigere end Chrome. 8 er nok lidt en overdrivelse, men der er ingen tvivl om, man får en hurtigere oplevelse her. 

En forbedring i privatlivet

Browsere er typisk forbundet til deres udvikleres servere. Her bliver meget data sendt frem og tilbage og lagres. Det inkluderer naturligvis også oplysninger om dig selv, du nok ville mene var private. Hvad udviklerne bruger det til kan være mange ting såsom forbedring af deres software, hvilket er godt! Men de kan også sælge det videre til andre firmaer, og det er mindre godt. 

Derfor, hvis det er noget, du bekymrer dig om, kan det være smart at bruge Maiar. De har nemlig ikke nogen servere, der lagrer din information. Det forbliver i din browser af praktiske grunde, men derfra sendes det ikke videre. 

Det er rigtig rart at vide dette, taget i betragtning hvor populært auto-fill in funktionen er blevet disse dage. Din browser kan huske dine kodeord, dine kreditkort, brugernavne etc. og udfylde dem automatisk. Men disse oplysninger er følsomme. Så er det bedre, de forbliver på din Pc. 

Et design du måske kender fra Chrome

Maiar Browser er designet i en meget lignende stil, som vi kender det fra Google Chrome. En simpel brugerflade, der ikke drukner dig i knapper og funktioner over det hele. Den er kompakt, funktionel og intuitiv. Mange af de funktioner, der er diskuteret i denne anmeldelse, er ikke nogen, du selv manuelt skal gå ind og slå til eller rode med. De er der bare, og gør deres arbejde i baggrunden. 

Derfor kommer du ikke til at opleve noget, der er meget anderledes sammenlignet med, hvad du er vant til. Det kan man argumentere nok er en rar ting. Det er i hvert fald ret tydeligt, Maiar er bygget oven på Chrome, men har arbejdet sig rundt om mange af de ting, der trækker Chrome ned. Så Maiar er Chrome… men bedre? Det er måske en vovet påstand, men det lader til det. 

Alternativ software

Hvis du hellere vil have en browser, der har et mere spændende design og lidt flere funktioner, så kan det være en mulighed at prøve Yandex Browser. Det er en russisk udviklet browser, der virkelig imponerer med design og funktionalitet. Hvis du vil læse mere om eller downloade Yandex Browser kan det gøres gratis her.

Konklusion

Hvis du leder efter en lynhurtig browser, der beskytter dit privatliv, så kan Maiar Browser varmt anbefales.

Download Maiar Browser 81.0.1.65.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
406

Version
81.0.1.65.0

Tilføjet
30-10-2020
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, iOS, Android

Størrelse
4 Mb

Licens
Freeware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Elrond Network
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
406
Version
81.0.1.65.0
Tilføjet
30-10-2020
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, iOS, Android
Størrelse
4 Mb
Licens
Freeware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Elrond Network
0 0 1

Afinstallering af Maiar Browser

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Maiar Browser fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Maiar Browser, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Maiar Browser være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.