Programmer » Browsere » Browsere

Comodo IceDragon download

IceDragon er en browser fra Comodo, der også laver sikkerhedssystemer. Her har de så kombineret deres sikkerhedssystemer med Mozilla Firefoxs browser engine og lavet denne browser. Du kan downloade browseren helt gratis nedenfor.

Vi har kørt Comodo IceDragon på vores Windows 7 computer og har haft fokus på, hvor effektiv deling og sikkerhed er i denne browser.

Først og fremmest, så har IceDragon et flot design, hvor alle funktionerne er let tilgængelige på skærmen, hvor de har kombineret dette med et Drag-n-Drop system, hvor du kan tage fat i ting og trække dem enten til venstre og at dele dem på de sociale medier eller til højre for at søge efter dem på internet eller de største videns databaser såsom Wikipedia.

Dertil har de tilføjet en funktion, der hedder Virtual search som gør brug af Comodos DSN secure service, hvor du kan bruge internettet i en sikret tilstand, der forhindrer skadelig software i at få adgang til din computer. InternetInspector er endnu et lag til sikkerheden, da det live skanner sider imens du surfer.

IceDragon har en masse godt at tilbyde, men specielt godt er den meget beskedne mængde ressourcer som programmet egentlig kræver, hvilket nemt slår både Firefox og IceDragons fætter – Comodo Dragon som er en anden browser af Comodo. Samtidig er IceDragon også fuldt ud kompatible med alle Mozilla Firefoxs plugins, hvilket betyder, at denne browser er et rigtig godt alternativ til f.eks. Firefox, hvis du vil prøve noget nyt.

Download Comodo IceDragon 26.0.0.2 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.668

Version
26.0.0.2

Tilføjet
31-10-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8

Størrelse
37.0 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Comodo Group, Inc.
Detaljeret information
Downloads
1.668
Version
26.0.0.2
Tilføjet
31-10-2014
Kompatible systemer
Windows XP, Vista, 7 & 8
Størrelse
37.0 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
25-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Comodo Group, Inc.
5 0 2

Afinstallering af Comodo IceDragon

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Comodo IceDragon fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Comodo IceDragon, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Comodo IceDragon være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.