Programmer » Browsere » Anti Pop-Up

Pablo's Popup Killer download

Download gratis Pablo's Popup Killer her. Så slipper du for uønskede popups fremover.

Mange bliver med tiden utrolig træt af de mange popups, der kommer på computeren under brug. Det kan være forstyrrende, da det kan tage din opmærksomhed, og det er forstyrrende i det skærmvindue, som du har gang i. Det er derfor helt forståeligt, at du er på jagt efter et program som Pablo's Popup Killer, da det kan være vejen til et computerbrug uden de mange popups.

Programmet har netop til hensigt, at du som bruger af en computer skal kunne bruge den i ro og mag uden at blive generet af de mange reklamer osv., der popper op med korte mellemrum. Det skulle dermed gerne være det, der sker, hvis du vælger at downloade dette program. Du kan altid prøve det ad og se, om det ikke bliver meget mere behageligt at bruge din computer. Det skulle meget gerne ske, hvis programmet virker efter hensigten. Med en opdatering i 2017 så skulle programmet meget gerne køre helt præcis, som det skal. Hvis du ikke er tilfreds, så kan du altid afinstallere programmet igen og prøve nogle af vores andre anti pop-up programmer.  Der er efterhånden mange af dem på markedet.

Tilføj de mest irriterende popups til bandlys listen

Med Paplo’s Popup Killer bliver det muligt for dig at fjerne de popups, som du finder allermest irriterende. Dem er der sikkert mange af, så en god nyhed er, at du kan tilføje lige så mange programmer til din bandlys liste, som du har lyst til. Der er ingen begrænsninger. På den her måde kan du altså hurtigt blive helt fri for popups, hvis det er det, du ønsker. Mange er glade for, at de kan være så selektive og vælge lige præcis de popups, som de slet ikke kan holde ud dukker op hele tiden.

Det kan tænkes, at der er en bestemt popup, som du finder særligt irriterende, og så er det super nemt at få lidt aggressioner ud ved at tilføje denne til din bandlys liste. Så ser du den aldrig igen, og du vil ikke længere blive påvirket negativt af denne type af popups. Det er trods alt ikke så godt, hvis du hele tiden skal have påvirket dit humør, fordi du bliver frustreret over denne ene popup. Så skal den bare væk, og det bliver pludselig meget let!

Fjern popups fra din bandlys liste

Hvis det skulle ske, at du gerne vil have nogle popups tilbage på din computer, så er der heldigvis også hjælp at hente. Papblo’s Popup Killer sletter trods alt ikke disse popups permanent, så du kan let finde dem igen ved at gennemgå din bandlys liste. Her vil alle de programmer, som du har slettet ligge. På den her måde kan du altså let få diverse popups tilbage, og du vil dermed begynde at se dem igen, hver gang du eksempelvis besøger en bestemt hjemmeside. Men hvis du godt kan lide det, så er det helt fint, at du får dem tilbage. Det er trods alt ikke alle, der finder det irriterende, når der kommer noget frem på skærmen. Det kan også tænkes, at der er et bestemt popup, som du ikke finder så frustrerende mere.

Lynhurtigt arbejde

Når du vælger at tilføje en popup til din bandlys liste, så sørger programmet Papblo’s Popup Killer for, at de bliver slettet helt automatisk, når de forsøger at komme frem på din skærm. Det vil ofte ske så hurtigt, at du slet ikke når at bemærke dem, og de slet ikke når at vise sig på din skærm. Andre gange skal du dog væbne dig med lidt mere tålmodighed, da du i nogle tilfælde vil nå at se denne popup. Men herefter sletter programmet det helt automatisk, så du behøver ikke selv at klikke det væk. Det kan nemlig være irriterende nok, hvis du selv skal gøre det. Den vil dog sjældent nå at være længe på din skærm, så det vil næppe være noget, der kommer til at være meget utåleligt for dig i længden.

Hvis du ønsker at vide meget mere om programmet, så kan du altid hoppe ind på Pablo Software Solutions, hvor der også er mange andre programmer fra samme firma. Det kan derfor også være relevant, hvis du bliver glad for Pablo’s Popup Killer og gerne vil have flere af deres programmer.

Andre programmer

Hvis du ikke er tilfreds med Pablo’s Popup Killer, eller bare ønsker at prøve noget andet, så har vi, som nævnt, en masse andre bud på, hvad det kunne være for programmer, som du skulle prøve kræfter med. Der er eksempelvis mange af vores brugere, der er utrolig glad for Super Ad Blocker. Denne er dog ikke gratis, men hvis du ønsker et program, der virkelig kan sit kram, så er det måske også det værd at lægge nogle penge i det. På den måde får du højest sandsynlig ikke et program, som du bliver skuffet over. Dette program blokerer alle former for reklame, spyware og virusser, så du får i bund og grund et program, der kan det hele på én gang.

Vi har også et program, der er gratis, som ligeledes har fået en rigtig fin vurdering af brugerne. Pop-Up Stopper Free har samme formål som Pablo’s Popup Killer, så det er i bund og grund bare et andet alternativ, som kan godt og vel det samme. Det kan dog tænkes, at du vil være gladere for dette, da det er opbygget, som du helst vil have det.

Konklusion

Alt i alt så er dette program godt, hvis du blot ønsker en gratis løsning på dit problem med popups. Du får netop mulighed for at fjerne lige præcis de popups, som du ikke ønsker at have på din skærm. Ligeledes kan du også sagtens tilføje de popups igen, hvis du fortryder dit valg. Dermed kan programmet det, som det skal. Men hvis du ønsker bedre kvalitet og mere med i pakken, så er der andre muligheder, som måske kan fungere bedre for dig. 

Download Pablo's Popup Killer 1.51 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
11.575

Version
1.51

Tilføjet
30-04-2002
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
0.07 Mb

Licens
Abandonware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Pablo Software Solutions
info@pablosoftwaresolutions.com
Detaljeret information
Downloads
11.575
Version
1.51
Tilføjet
30-04-2002
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
0.07 Mb
Licens
Abandonware
Opdateret
26-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Pablo Software Solutions
3 0 65

Afinstallering af Pablo's Popup Killer

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Pablo's Popup Killer fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Pablo's Popup Killer, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Pablo's Popup Killer være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.