Programmer » Browsere » Add-on

Tabby Cat download

Download browser udvidelsen Tabby Cat gratis

Hvis du er katteelsker, bør du kigge efter denne udvidelse. Tabby Cat er nemlig en sjov lille udvidelse til både Chrome- og Firefoxbrugere, hvor en ny animeret kat dukker op, hver gang man åbner en ny fane.

Det er en hyggelig måde at få en pause fra intenst arbejde på computeren på. Hvis du er til søde katte, som kan give et smil på læben, mens du studerer eller arbejder på din computer, skal du downloade denne extension.

Katte i Chrome og Firefox

Uanset om, du downloader udvidelser i Chrome eller Firefox, tager det kun få klik for at se de søde pelsdyr. I stedet for det almindelige, kedelige plus, som man som regel ser, når man skal åbne en ny fane, kommer der i stedet et ikon ude i siden.

Når man klikker på ikonet, bliver der altså genereret en ny kat med et nyt navn hver gang. Det er navne som Admiral Pouncer, Furry Pocky og Cranky Purr, der kendetegner de nye kattevenner. De kan underholde dig, hvis det har været en hård dag i skolen eller på arbejdet.

Nye tilføjelser

For katteelskeren er denne extension endnu sjovere, fordi kattene viser forskellige ansigtsudtryk, f.eks. at de blinker, sover eller spinder højlydt. Du kan være heldig at møde en flyvende kat, eller en kat, som har taget en uldbold med.

Indimellem efterlader kattene nogle goder, som du kan samle op og bruge bagefter. Det er f.eks. goder som solbriller, hatte og andet sjovt tilbehør. Det bliver derfor lidt af en skattejagt, når man opdager, hvilke goder kattene tager med.

Selvom udvidelsen er gratis, kan man for 6 kr. få nogle helt andre dyr. Det er f.eks. hunde, fugle og bjørne.

Så selvom udvidelsen er perfekt til katteentusiaster generelt, så kan hundeelskeren også være med.   

Hvorfor downloade en extension?

Tabby Cat er blot én Firefox og Chrome extension ud af mange. Mange af udvidelserne er ekstremt populære i både Danmark og i udlandet.

Elsker du at handle tøj og sko på nettet, kan du læse vores anmeldelse af Honey som er en smart Chrome udvidelse, der kan hjælpe med at finde en masse kuponer til din shoppingtur.

Leder du efter en mere underholdende udvidelse, kan du downloade Wikipedia Crossword hvor du kan lave krydsord fra utallige Wikipedia-artikler.

Alternative extensions

Der findes også lignende udvidelser som Tabby Cat på både Chrome og Firefox, som virkelig kan gøre den ultimative katteelsker glad.

Det er f.eks. Cute Cats & Kittens som giver en masse kattebaggrunde til din Chrome browser. En sød måde at få inkorporeret dit yndlingsdyr i din browser på, mens du arbejder eller læser.

Konklusion

Tabby Cat er en sjov udvidelse til dig, der gerne vil have noget sødt at kigge på, mens du arbejder på din computer. Det er en herlig udvidelse, som kan give en masse sjov, når de forskellige katte med de forskellige goder dukker op. Udvidelsen er uden tvivl også sjov for børn. Hvis du har børn eller små søskende, er denne udvidelse et sikkert hit hos de små, der kommer til at synes, at det er lidt sjovere at surfe på nettet.

Download Tabby Cat 0.995 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
221

Version
0.995

Tilføjet
27-03-2020
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, IOS, Android, Linux, Tablet

Størrelse
0.1 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Leslie Zacharkow
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
221
Version
0.995
Tilføjet
27-03-2020
Kompatible systemer
Windows, Mac OS, IOS, Android, Linux, Tablet
Størrelse
0.1 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
16-04-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Leslie Zacharkow
0 0 1

Afinstallering af Tabby Cat

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Tabby Cat fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Tabby Cat, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Tabby Cat være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.