Programmer » Browsere » Add-on

Honey download

Download udvidelsen til Google Chrome “Honey” gratis her

Elsker du at handle på internettet? Det er der mange af os, der gør. Det er let, simpelt og behageligt. Ingen grund til at tage sko og jakke på, for at vandre ned for at købe nye sko, headphones, jakker og bukser. Det hele kan gøres hjemmefra. 

Så hvorfor ikke spare nogle penge, mens man handler? Med udvidelsen til Google Chrome kaldet Honey kan du netop dette.

Spar penge med kuponer, når du handler online

Kuponer har vi hørt om mange gange. Det er de her smarte små sedler, der giver en lille discount, når man er ude for at handle. De findes skam også på internettet, men hvordan finder man dem lige? Og hvilke kuponer giver de bedste rabatter? 

Det kan blive lidt af et cirkus, hvis man selv skulle sidde og regne sig frem til det. Men har man Honey ved hånden, er det slet ikke nødvendigt. Honey er designet til at scanne internettet for millioner af forskellige kuponer til mange af de mest populære hjemmesider som Amazon, Ebay etc. 

Honey understøtter kuponer til mange af dine favorite stores, men det er ikke alle. Derfor skal du holde øje med et grønt “h” når du besøger en side. Så ved du, du kan bruge kuponer her. 

Når du tilføjer noget til din kurv og går til checkout, så tilføjer Honey helt automatisk de bedste kuponer til dit køb, og så sparer du nogle penge. Det kan være alt fra små 5% til 20%. Det afhænger helt af situationen.

Honey Gold Coins - hvad gør de?

Hver gang, du handler og bruger en kupon fra Honey, optjener du Honey Gold. Honey Gold er en slags loyalitets currency, som du kan bruge til at få ekstra goodies igennem honey. 

Det er hovedsageligt gavekort til forskellige shopping sites, hvor du kan få ret store discounts og nogle gange ting helt gratis. Så du sparer i forvejen penge ved brug af kuponer, og så får du endda en lille gave oveni. 

Hvis du har lyst, kan du invitere dine venner til også at bruge Honey. Så bliver du belønnet med yderligere 500 Honey Gold for hver ven, der begynder at bruge programmet. Det kan gøres her.

Simpelt og baggrundsorienteret design

Honey er som sådan ikke et decideret program, hvor du skal navigere rundt i en brugerflade. Det er en Google Chrome extension, der arbejder for dig i baggrunden. Du skal derfor ikke slå en masse forskellige funktioner til og fra. 

Programmet træder selv i kraft, så snart du er på en understøttet hjemmeside og skal til at købe noget. Det kræver derfor ikke meget input fra din egen side af. 

Desuden giver programmet dig også en mindre tutorial, når du går i gang med at bruge det for første gang. På den måde kan man hurtigt sætte sig ind, hvordan det hele fungerer. 

Konklusion

Honey er et smart og simpelt program for dig, der gerne vil spare lidt ekstra penge, når du køber ind på nettet. Hvis det lyder som noget for dig, så kan det kun anbefales.

Download Honey 11.11.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
142

Version
11.11.1

Tilføjet
07-02-2020
Kompatible systemer
Windows, MacOS

Størrelse
1.63 Mb

Licens
Freeware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Honey Science LLC
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
142
Version
11.11.1
Tilføjet
07-02-2020
Kompatible systemer
Windows, MacOS
Størrelse
1.63 Mb
Licens
Freeware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Honey Science LLC
0 0 1
100 kr

Afinstallering af Honey

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Honey fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Honey, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Honey være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.