Programmer » Apple » Programmer til din Mac

The Unarchiver til Mac download

The Unarchiver til Mac, som du kan downloade gratis, er en forbedring over det indbyggede komprimeringsværktøj. Læs vores anmeldelse her.

Det normale komprimeringsværktøj i OS X på Mac er godt, men dets funktionalitet er begrænset. Derfor har vi besluttet at kigge på The Unarchiver, som er både gratis og open-source. Værktøjet understøtter en lang liste af forskellige formater, som du kan læse mere om her.

I korte træk virker værktøjet som forventet, og installationen foregår ved, at man (ironisk nok) udpakker ZIP-filen til sin program-mappe. For herefter at udpakke en fil, så klikker man bare på den, som hele tiden har været tilfældet. Andre brugbare funktioner i The Unarchiver er eksempelvis, at man kan udpakke et arkiv til en anden fil eller destination på computeren. 

Under vores test lagde vi mærke til, at det The Unarchiver var et sekund længere om at udpakke installationsmappen i forhold til standardværktøjet. Vi fik dog ikke prøvet endnu større filer, men det er måske værd at tage et nærmere kig på, hvis du arbejder meget med store filer.

Personligt har jeg aldrig brugt mange af disse værktøjer på Mac, men siden at The Unarchiver er en fantastisk, open-source og gratis forbedring over det indbyggede komprimeringsværktøj, så anbefaler vi det til alle vores brugere. The Unarchiver kan også hentes i Mac App Store.

Download The Unarchiver til Mac 3.9.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.231

Version
3.9.1

Tilføjet
28-01-2014
Kompatible systemer
Mac

Størrelse
0.00 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Dag Ågren
Detaljeret information
Downloads
1.231
Version
3.9.1
Tilføjet
28-01-2014
Kompatible systemer
Mac
Størrelse
0.00 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
02-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Dag Ågren
5 0 2

Afinstallering af The Unarchiver til Mac

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere The Unarchiver til Mac fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Afslut The Unarchiver til Mac
  2. Åbn mappen “Programmer”
  3. Træk The Unarchiver til Mac til din papirkurv
  4. Bekræft sletning med din Mac’s adgangskode
  5. Vælg hvorfor du vælger at afinstallere og klik “Afinstaller”
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.