Programmer » Apple » Programmer til din Mac

Skype til Mac (Dansk) download

Download Skype til Mac OS på dansk gratis her. Programmet gør det muligt at tale gratis med mennesker over hele verden.

Med Skype er det muligt at foretage opkald med folk fra overalt i verden, det eneste krav er, at i begge har Skype installeret, og er logget ind med jeres Skype konto. Dertil skal i begge have en internetforbindelse tilgængelig, da opkaldene foregår over internettet. Skype er det mest populære kommunikationsværktøj på nuværende tidspunkt og grunden til dette er blandt andet, at det er fuldstændig gratis.

Første udgivelse af Skype udkom tilbage i 2003, og var dengang udviklet af to iværksættere fra Danmark og Sverige. Siden dengang er Skype blevet opkøbt af Microsoft, som har holdt programmet opdateret, og givet det en del ekstrafunktioner, som har gjort det mere brugervenligt for alle systemer.

Tilknyt din telefon

Med Skype er det muligt at tilknytte din konto til dit telefonnummer. Det betyder at du kan lave ganske almindelig opkald direkte fra Skype, og derved benytte dig af Skypes brugerflade fremfor din telefons. Eller du kan sidde på din computer, og foretage opkald med dit headset på, fremfor at sidde med telefonen i hånden. Det skal nævnes at opkald, som ikke foretager over internettet, koster en smule.

Muligheder

Skype kan benyttes til langt mere end blot opkald, og nedenstående kan du se de forskellige muligheder.

 1. Send chatbeskeder til dine Skype-venner
 2. Oprette en videosamtale, hvor dig og den forbundne kan se hinanden mens i snakker.
 3. Oprette en gruppesamtale så hele familien kan sidde og snakke med hinanden samtidig
 4. Lav din egen personlige voicemail, som afspilles hvis du ikke når at tage Skype
 5. Nummervisning, så du altid kan se hvem der ringer
 6. Skærmdeling, del din computerskærm med andre, så de kan følge med i hvad du foretager dig
 7. Filoverførelse, overfør filer mellem hinanden
 8. Sende SMS (kræver dog penge)

De otte ovenstående er vores favoritfunktioner, men Skype har mange, mange flere, det er næsten umuligt at liste dem alle. Vi er yderst imponeret over hvor god kvalitet Skype kan formå at beholde, selvom at der er mange forbundet. Kvaliteten falder dog en lille smule, hvis der er mange forbundet til én gruppesamtale, og vi anbefaler derfor ikke at forbinde mere end 8-10 personer, da det kan påvirke lydkvaliteten væsensligt.

I bund og grund er Skype næsten en socialplatform i form af tilføjelse af venner, vennelister, kalender og organiseringsmuligheder.

Design

Ligesom Skype til Windows er udviklet til at passe godt ind med Windows 10, så er Skype til Mac også udviklet så det passer til din Mac. Designet er moderne, simpelt, overskueligt og ser helt sikkert godt ud på din Mac computer. Funktionerne finder du også lige der hvor du ønsker dem, og Skype kan integreres med din Mac, så det hele bliver forholdsvis automatiseret.

Styresystem

Det er Mac-versionen af Skype, som du kan downloade gratis her. Hvis du ønsker Windows-versionen så bedes du benytte dette link.

Derudover kan du downloade en tablet-version her.

Skype er selvfølgelig også udviklet som applikation til både Android og iOS, og du kan finde versioner i deres applikationsbutik eller benyt dig af dette link.

Mac og Windows

Det er egentlig ikke den store forskel på Windows og Mac-versionerne af Skype, andet end nogle småændringer i designet. Programmet er nogenlunde lige hurtigt på begge systemer. Du skal dog selvfølgelig downloade installationsfilen herfra, hvis du benytter en Mac, da du ikke kan benytte Windows installationsfilen.

Krydsplatform

I og med Skype er tilgængeligt til så mange systemer, og tilmeld er gratis, så er der garanteret en, som passer dig bedst. Men det ene udelukker nødvendigvis ikke det andet.

Der er nemlig rig mulighed for at benytte den samme Skype-konto til alle enheder. Det vil sige at du kan logge på samme konto på din iPhone, som din eksempelvis Windows-computer. Det betyder selvfølgelig at hvis du er i færd med en beskedsamtale på din computer, så kan du sagtens hoppe med toget og fortsætte samtalen fra din smartphone. Alle dine beskeder, vennelister, filer osv. er med dig uanset hvilken enhed, som du har installeret Skype på – så frem at du er logget ind med samme konto.

Konklusion

Skype er verdens mest populære kommunikationsværktøj, og det er ganske forståeligt. De fleste kender Skype bare af navn, og størstedelen har prøvet programmet på den ene eller anden måde. Det er ganske forståeligt for Skype er det mest oplagte valg, når det handler om kommunikationsværktøjer. Programmet er gratis, dansk udviklet og har et kæmpe firma bag sig, så du er garanteret god brugervenlighed og support. Derudover så er erfaring nøgleord, og Skype har rigelig af erfaring. Programmet har eksisteret i mange år, og har desuden siden dengang fået en del designforbedringer og softwareforbedringer. Programmet fylder desuden ikke synderligt meget på ens computer, og det mærkes knapt, at det overhovedet er installeret, medmindre at vennerne begynder at ringe til en.

Vi benytter Skype til dagligdag både til Mac og Windows, og det er en af vores fortrukne softwares, som vi varmt anbefaler til dem, som har behov for et stærkt kommunikationsværktøj.

Du kan også download Skype til Windows på dansk her.

Eller du kan downloade Skype til Linux her.

Download Skype til Mac (Dansk) her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
2.273

Version


Tilføjet
28-01-2013
Kompatible systemer
Mac

Størrelse
Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Microsoft
Detaljeret information
Downloads
2.273
Version
Tilføjet
28-01-2013
Kompatible systemer
Mac
Størrelse
Mb
Licens
Freeware
Opdateret
10-03-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Microsoft
5 0 2

Afinstallering af Skype til Mac (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Skype til Mac (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Afslut Skype til Mac (Dansk)
 2. Åbn mappen “Programmer”
 3. Træk Skype til Mac (Dansk) til din papirkurv
 4. Bekræft sletning med din Mac’s adgangskode
 5. Vælg hvorfor du vælger at afinstallere og klik “Afinstaller”
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.