Programmer » Apple » Programmer til din Mac

Painter download

Digital Art og tegneprogrammet Painter 2019 er skabt af kunstnere, for kunstnere. Download en gratis prøveversion her og bliv fortrolig med det 21. århundredes teknologi indenfor digital kunst.

Forbedr din digitale kunststil med malede teksturer, flydende penselstrøg og realistiske udtryk, som var det et rigtigt maleri. Det er bare nogle af de ting du får med i Painter. Det er nemt at skifte fra traditionel til digital kunst i Painter, hvor tykke olier, dryppende akvareller og mange andre teksturfyldte penselstrøg er gjort mulige gennem moderne teknologi. Udforsk workflow layouts som Illustration, Kunst, Manga og Foto kunst med specialiserede værktøjer for hver stil. Velkommen til verdens mest udtryksfulde digital kunst software, der ændrer alt, hvad du før troede var muligt i kunst.

Fordyb dig i maleri-software, der tilbyder det største udvalg af Natural-Media® pensler og lærred teksturer på markedet. Skab din kunst med fantastisk virkelighedstro effekter ved hjælp af en vifte af værktøjer. Når det kombineres med en trykfølsom tegneskærm, vil du glemme at du maler på computeren.

Opret kunst der er uovertruffen og fantasifuld med flydende blæk, der hober sig op og kan skæres i. Partikler, der flyder og gløder, og hyper-digitale Mønstrepenne, der trodser de traditionelle kunst grænser, men som er blevet bragt til live af rigtige kunstnere.

Mal i perfekt symmetri med spejlings- og kalejdoskopværktøjer. Indsæt 1, 2 og 3-punkts perspektiv linier og skab den perfekte sammensætning ved hjælp af det gyldne snit og layoutgitter værktøjer, som er indbygget i denne fantastiske digital kunstsoftware.

Det hele foregår på den måde du er vant til at arbejde på.

Fra brugerdefinerede pensler til brugerdefinerede paletter, kan du, i Painter, importere indhold fra andre layouts, oprette dine egne, eller vælge fra de indbyggede kunstner layouts, der passer til dine workflow behov.

Painter giver dig en personlig oplevelse, der spiller godt sammen med Photoshop og kører på Mac- og Windows, så du kan perfektionere dine billeder på den måde og den platform, du er vant til at arbejde med. 

Klik her for at downloade programmet til Windows.

Vælg din grafiske stil og begynd en ny tid som digital art director med Painter 2017.

Download Painter 2019 til Mac her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
585

Version
2019 til Mac

Tilføjet
28-10-2016
Kompatible systemer
Mac OSx

Størrelse
652.4 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Corel
Detaljeret information
Downloads
585
Version
2019 til Mac
Tilføjet
28-10-2016
Kompatible systemer
Mac OSx
Størrelse
652.4 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
01-08-2018
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Corel
5 0 3

Afinstallering af Painter

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Painter fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Afslut Painter
  2. Åbn mappen “Programmer”
  3. Træk Painter til din papirkurv
  4. Bekræft sletning med din Mac’s adgangskode
  5. Vælg hvorfor du vælger at afinstallere og klik “Afinstaller”
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.