Programmer » Apple » Programmer til din Mac

Norton Zone til Mac download

Her kan du læse vores anmeldelse af Norton Zone til Mac, et gratis og enkelt program som giver dig mulighed for at lagre billeder, dokumenter og andet i skyen.

De fleste mennesker bruger efterhånden det gratis program Dropbox, der også kan hentes her på siden. Norton Zone til Mac (Windows-versionen kan hentes her) minder enormt meget om det, da giver også giver mulighed for at dele og gemme sine filer i skyen. Størrelsen af plads er på 5 GB, som dog kan udvides efter behov, hvis man ønsker at betale.

Alle, uanset alder og teknisk viden, bør absolut give programmet en chance, da alting er utroligt let at gå til. Installationen på Mac-versionen består kun af et par klik, hvorefter Norton Zone selv guider brugeren igennem de vigtigste funktioner. Princippet er, at alt man lægger over i programmets mappe, automatisk synkroniseres med Nortons servere. Filerne kan herefter tilgås fra den officielle hjemmeside eller fra en række af understøttede enheder. Samtidigt kan man også dele sine filer med andre brugere af programmet. Dette gør Norton Zone oplagt for eksempelvis studerende, der har brug for dele dokumenter og rapporter med andre i klassen.

Programmet har dog også enkelte ulemper. Vil man dele en fil eller mappe, skal man tvinges ind i kontrolpanelet på hjemmesiden. Det er lidt ærgerligt, at dette ikke er indbygget i softwaren, som desværre heller ikke er på engelsk. Kan man leve med disse småting, er det dog nemt at gå til, og derfor også et rigtigt godt alternativ til Dropbox på både Mac og Windows.

Download Norton Zone til Mac 1.0 her
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.141

Version
1.0

Tilføjet
11-09-2013
Kompatible systemer
Windows & Mac

Størrelse
8.7 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Symantec
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
1.141
Version
1.0
Tilføjet
11-09-2013
Kompatible systemer
Windows & Mac
Størrelse
8.7 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
02-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Symantec
0 0 1

Afinstallering af Norton Zone til Mac

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Norton Zone til Mac fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Afslut Norton Zone til Mac
  2. Åbn mappen “Programmer”
  3. Træk Norton Zone til Mac til din papirkurv
  4. Bekræft sletning med din Mac’s adgangskode
  5. Vælg hvorfor du vælger at afinstallere og klik “Afinstaller”
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.