Programmer » Apple » Programmer til din Mac

iRed Lite til Mac download

iRed Lite til Mac får din Apple Remote til at virke sammen med alle programmer på din computer. Download det gratis her på siden!

Har du købt en Apple Remote til din Mac? I så fald, så er du garanteret klar over, at den kun virker sammen med bestemte programmer, såsom iTunes og PowerPoint. Det er ærgerligt, da det begrænser funktionaliteten enormt meget. Heldigvis findes gratis-programmet iRed Lite til Mac, som får din fine fjernbetjening til at virke med alt på din Mac-computer.

Det eneste du behøver for at installere iRed Lite, er at udpakke ZIP-mappen et sted på din computer. Dette kunne eksempelvis være på skrivebordet eller i program-mappen. Programmet kræver desværre en smule tålmodighed af brugeren, da brugerfladen vil tage lidt tid at få styr på - heldigvis er der dog en rigtig god manual på siden, som kan findes her. Personligt har jeg brugt programmet adskillige gange til skolepræsentationer, og jeg har ikke oplevet problemer en eneste gang. En lille bonus er, at hvis man har flere Apple Remotes, så kan programmet faktisk understøtte dem alle på én gang.

iRed Lite er helt og aldeles gratis til enhver Mac, som kører OS X Snow Leopard eller nyere. Udvikleren står også bag programmet iRed 2, som har endnu flere funktioner, men for at bruge det skal man ud og investere i et specielt infrarødt modtagermodul.

Download iRed Lite til Mac 1.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.070

Version
1.1

Tilføjet
08-10-2013
Kompatible systemer
Mac OS X

Størrelse
1.79 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
tin:b Software
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
1.070
Version
1.1
Tilføjet
08-10-2013
Kompatible systemer
Mac OS X
Størrelse
1.79 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
27-10-2013
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
tin:b Software
0 0 1

Afinstallering af iRed Lite til Mac

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere iRed Lite til Mac fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Afslut iRed Lite til Mac
  2. Åbn mappen “Programmer”
  3. Træk iRed Lite til Mac til din papirkurv
  4. Bekræft sletning med din Mac’s adgangskode
  5. Vælg hvorfor du vælger at afinstallere og klik “Afinstaller”
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.