Programmer » Apple » Programmer til din Mac

Intego Mac Internet Security download

Intego Internet Security er et rigtig godt sikkerheds program til din Mac, som du med sikkerhed vil blive glad for, at du prøvede. Du kan downloade en gratis prøve af programmet lige her på siden.

Dette program er en af de sikkerheds programmer, som du rigtig gerne vil have på din Mac, da det giver dig en solid beskyttelse af hele dit system. Programmet er delt op i to dele: VirusBarrier og NetBarrier, som hver især tager sig af hver deres del af dit system.

VirusBarrier skanner din aktivitet imens du bruger din Mac, hvor den beskytter dig imod vira, spyware og malware. Samtidig planlægger programmet selv opdateringer og skanninger, så du ikke behøver at bekymre dig om det.

NetBarrier er den anden del og beskytter dig imod online trusler, hvor phishing spiller en stor rolle i din sikkerhed, da programmet konstant skanner de sider, som du bruger for at finde trusler, der relaterer sig til dine personlige data. En anden smart tilføjelse til dette er, at programmet skanner det netværk, som du bruger, hvilket betyder, at programmet faktisk beskytter dig imod en hver trussel, som vover sig ind på det samme netværk som dig.

Altså kan man sige, at dette program virkelig tager hånd om din sikkerhed og med udviklernes kendskab til svaghederne i Apples sikkerhed, så får du rigtig meget ud af dette program, da det henvender sig specielt til Mac brugere.

Download Intego Mac Internet Security X8 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.042

Version
X8

Tilføjet
19-09-2014
Kompatible systemer
Mac OS

Størrelse
50.8 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Intego
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
1.042
Version
X8
Tilføjet
19-09-2014
Kompatible systemer
Mac OS
Størrelse
50.8 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
02-10-2014
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Intego
0 0 1

Afinstallering af Intego Mac Internet Security

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Intego Mac Internet Security fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Afslut Intego Mac Internet Security
  2. Åbn mappen “Programmer”
  3. Træk Intego Mac Internet Security til din papirkurv
  4. Bekræft sletning med din Mac’s adgangskode
  5. Vælg hvorfor du vælger at afinstallere og klik “Afinstaller”
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.