Programmer » Apple » Programmer til din Mac

FotoGo til Mac download

FotoGo er til dig der søger et simpelt redigeringsprogram til optimering af dine billeder, som kan downloades helt gratis til Mac.

FotoGo tilbyder flere forskellige funktioner der sørger for at du via enkle og forstålige funktioner, får mest muligt ud af dine billeder. Det simple design gør det nemt og overskueligt at arbejde med, og som en fin velkomst bliver du tilbudt tips og tricks til en god start.  En af de mange fordele ved programmet, er at du kan hente dine billeder fra utallige apparater, lige fra smartphones til kameraer, USB og scannere, og mange flere. Derudover kan du konvertere dine billeder til mere end 100 forskellige formater, og du kan nemt konvertere flere billeder på en gang.

Med FotoGo kan du via effekter og filtre optimere kvaliteten på dine billeder. Programmet giver dig også muligheden for at beskytte dine billeder ved at tilføje et vandmærke. Det kan både være et eksisterende logo, eller du kan skræddersy dit helt eget unikke vandmærke.  

FotoGo tilbyder ikke avancerede funktioner, men er ideel til arbejde med mange billeder og til at eksperimentere med forskellige filtre og effekter. 

Har du brug for FotoGo til Windows, så kan du downloade det her.

Download FotoGo til Mac 5.0.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
428

Version
5.0.1

Tilføjet
24-07-2017
Kompatible systemer


Størrelse
28.1 Mb

Licens
Trailware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
321Soft
Detaljeret information
Downloads
428
Version
5.0.1
Tilføjet
24-07-2017
Kompatible systemer
Størrelse
28.1 Mb
Licens
Trailware
Opdateret
15-03-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
321Soft
5 0 1

Afinstallering af FotoGo til Mac

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere FotoGo til Mac fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Afslut FotoGo til Mac
  2. Åbn mappen “Programmer”
  3. Træk FotoGo til Mac til din papirkurv
  4. Bekræft sletning med din Mac’s adgangskode
  5. Vælg hvorfor du vælger at afinstallere og klik “Afinstaller”
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.