Programmer » Apple » Programmer til din Mac

CrossOver download

Kør Windows-software på din Mac. Download Crossover gratis her og vælg mellem tusindvis af Windows programmer du vil køre.

Det er nemt at køre Windows programmer på Mac. Du skal bare have programmet CrossOver.
CrossOver kører tusindvis af forskellige Windows-apps på din Mac. Uanset hvilken type program eller spil der er tale om. Hvis det kan køre på Windows, kan det også køre på din Mac, hvis du har CrossOver. Skift nemt mellem Mac eller Windows-programmer uden genstart, uden at bruge en virtuel maskine og uden at købe en Windows-licens. Den bedste løsning til at køre Windows-programmer på Mac er med den indbyggede funktionalitet som kopier og indsæt, tastaturgenveje og meget mere!

CrossOver er ikke kun let at konfigurere, men har også en CrossTie-teknologi gør det nemt at installere din Windows-software med en klikinstallation. Du kan skifte ubesværet mellem Mac eller Windows-programmer og spille PC-spil med forskellige hastigheder.
I modsætning til andre kompatibilitetsløsninger kræver CrossOver ikke, at du køber en dyr Windows-licens for at kunne køre Windows-programmer på din Mac-computer. Det er en enkelt billig licens til Crossover og så er du kørende. CrossOver er det mest økonomiske valg til at køre Windows på Mac.
Du behøver ikke at bruge gigabyte af kritisk harddiskplads på din Mac ved at installere et Windows-operativsystem på en virtuel maskine-løsning.
Du skal heller ikke genstarte maskinen for at skifte mellem native macOS-software og Windows-software. CrossOver Mac fylder kun 200 MB, og det kræver kun den mængde plads, som dine Windows-programmer kræver.

Med over 13.000 Windows-programmer i deres kompatibilitetsdatabase kan CrossOver Mac køre den Windows-software, du har brug for hjemme, på kontoret eller i skolen. CrossOver kører populære Windows regnskabssoftware som Quicken; Forretnings- og kontorsoftware som Microsoft Office; Livsstil og hobby software som RootsMagic og gaming software som Steam for Windows.

Download CrossOver 16.2.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
672

Version
16.2.0

Tilføjet
19-06-2017
Kompatible systemer
Mac OS X

Størrelse
200 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Codeweavers
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
672
Version
16.2.0
Tilføjet
19-06-2017
Kompatible systemer
Mac OS X
Størrelse
200 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
19-06-2017
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Codeweavers
0 0 1

Afinstallering af CrossOver

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere CrossOver fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Afslut CrossOver
  2. Åbn mappen “Programmer”
  3. Træk CrossOver til din papirkurv
  4. Bekræft sletning med din Mac’s adgangskode
  5. Vælg hvorfor du vælger at afinstallere og klik “Afinstaller”
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.