Programmer » Apple » Programmer til din Mac

ClamXav Til Mac download

Leder du efter et effektivt antivirus program til din Mac? Så har du fundet det rigtige sted. ClamXav er et rigtig godt, gratis antivirus program, som du kan downloade lige her på siden.

Oven på de mange sikkerhedsbrister hos Apple, så tænker du nok, at det er ved at være på tide at finde noget beskyttelse til din Mac. ClamXav har mange funktioner, som sikrer din Mac imod disse sikkerhedsbrister og en Mac computer er ikke "immun" over for vira som mange tror.

Du får et skannings værktøj, som passer perfekt til dine basale behov for beskyttelse med et godt skannings system og en rigtig god brugerflade, som alle kan finde ud af og en Drag-and-Drop funktion, der nemt lader dig vælge de filer som du vil have skannet. Programmet har også nogle forskellige skannings dybder, som effektivt lader dig vælge, hvor meget af computer, der skal skannes.

En anden rigtig fed funktion ved dette program er, at det tillader en stor personlig frihed når det kommer til designet, da du kan vælge, hvordan programmet skal se ud. Derudover, har du også mulighed for at tilpasse programmets værktøjs linje med genveje til dine mest skannede steder på computeren. Altså et rigtig solidt program, som virkelig kan passe på din Mac.

Download ClamXav Til Mac 2.6.4 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.111

Version
2.6.4

Tilføjet
19-09-2014
Kompatible systemer
Mac OS

Størrelse
20.8 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Mark Allan
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
1.111
Version
2.6.4
Tilføjet
19-09-2014
Kompatible systemer
Mac OS
Størrelse
20.8 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
02-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Mark Allan
0 0 1

Afinstallering af ClamXav Til Mac

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere ClamXav Til Mac fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Afslut ClamXav Til Mac
  2. Åbn mappen “Programmer”
  3. Træk ClamXav Til Mac til din papirkurv
  4. Bekræft sletning med din Mac’s adgangskode
  5. Vælg hvorfor du vælger at afinstallere og klik “Afinstaller”
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.