Programmer » Apple » Iphone Apps

WordFeud (Dansk) download

Er du på jagt efter et nyt og spændende spil, der er gratis? Så har vi måske det rette spil klar til dig. Download det sjove spil WordFeud på dansk til din iPhone her på siden. WordFeud er et spil, der bliver brugt af rigtig mange – både unge og ældre. Hvis du er vild med strategisk tænkning, og mangler et spil, hvor du kan blive udfordret en smule, så er WordFeud lige noget for dig.  

 

Hvorfor downloade et spil som WordFeud?  

I dag findes der utallige spil på markedet, men WordFeud er ét af de programmer, der har vakt særlig store interesse blandt mange begejstrede smartphone ejere – og dette med god grund!  

Det er et multiplayer spil, der på mange måder minder om brætspillet Scrabble, som de fleste i forvejen har stiftet bekendtskab med. Dyst mod andre via din iPhone, og se, hvem der er bedst til at fylde spilbrættet ud med de ord, der giver flest point. Du kan have appen med dig alle vegne, så du altid er klar til at dyste mod venner eller fremmede. 

 

Inden du downloader WordFeud – tilgængelighed 

WordFeud er udviklet til forskellige operativsystemer med det formål, at så mange som muligt kan få glæde af spillet. Her på siden kan du downloade spillet, hvis du ejer en iPhone, iPad eller iPod Touch, da WordFeud er kompatibel med iOS enheder. Ejer du en Android, så kan du downloade spillet i Google Play via linket. Du kan desuden læse mere om spillet på producentens officielle hjemmeside ved at trykke her 

 

Sådan kommer du godt i gang – installationsproces og oprettelse af bruger 

Inden du kan give dig i kast med at spille på livet løs, skal du naturligvis igennem en installationsproces, der heldigvis kan klares på blot få minutter. 

For at kunne spille WordFeud, er det påkrævet, at du opretter en bruger inde i appen. Dette kan du gøre på to forskellige måder. Du kan vælge at logge på via din Facebook konto eller tilmelde dig via din e-mailadresse, som du kan se nedenfor.   

 

 

Når du har downloadet appen, er du næsten klar til at spille. Din iPhone vil ligesom ved download af mange andre apps spørge dig, om du ønsker at modtage meddelelser og push-beskeder. Dette er naturligvis helt op til dig selv.  
 

Hvordan spiller jeg WordFeud?  

WordFeud er et spil, der henvender sig til mange forskellige målgrupper, hvilket også er en af grundene til, at det er blevet så populært.  

 

For at spille WordFeud, skal du først starte et nyt spil! Der findes forskellige måder, hvorpå du kan gøre dette. Du vil blive bedt om at vælge, hvilken type modstander du vil spille mod.  

Du kan både spille mod tilfældige modstander, som appen automatisk finder frem til dig, og du kan også vælge din modstander blandt personer i din kontaktliste. Hvis du har spillet med den samme person flere gange, kan det være, at du ønsker at tilføje vedkommende som WordFeud-ven inde i appen. Ved at tilføje personer som WordFeud-venner, har du altid et overblik over nogle af dine yndlingsmodstandere. Når du begynder at have styr på reglerne, kan du endda deltage i nogle WordFeud turneringer, hvor dine strategiske evner til at danne ord vil blive sat på prøve. 

 

 

Når du har startet et spil, er det blevet tid til, at du stifter bekendtskab med spilbrættet.  

Ud fra de bogstaver du får stillet til rådighed, skal du forme forskellige ord, der giver flere point end dem, som din modstander laver. På spilbrættet finder du også en række forskellige bonusfelter, som du med stor fordel bør udnytte. Disse kan give dig ekstra point, der får dig et skridt tættere på sejren. Hver gang din modtager har lavet et nyt træk, er det en god idé, at du holde øje med, om du kan bygge videre på vedkommendes ord ved hjælp af en ny endelse, da denne taktik også hjælper dig med at høste ekstra point.   

 

 

Du har desuden mulighed for at komme i kontakt med dine modstandere ved at bruge chatfunktionen, der er at finde øverst i højre hjørne, når du er i gang med et spil.  

Dette gør hele spiloplevelsen en tand mere spændende og sjov. 

 

Hold øje med din spillerstatistik 

I WordFeud gælder det, at øvelse gør mester. Jo flere spil du får spillet, jo bedre bliver du.  

Inde i appen har du mulighed for at følge med i din spillerstatistik, så du kan se, hvor godt du overordnet klarer dig i spillene. Du kan blandt andet følge antallet af vundne, uafgjorte såvel som tabte spil.  

 

 

 

Support 

Står du med et spørgsmål, eller er du i tvivl om noget angående WordFeud, så tilbyder udvikleren support. Du har nemlig mulighed for at kontakte udvikleren via en e-mailadresse specielt rettet mod henvendelser fra brugere af appen. Du finder e-mailadressen til support på den officielle hjemmeside ved at trykke her. Du kan også inde i selve appen finde en hjælpemanual på engelsk, hvis du har nogle mere generelle spørgsmål til spillets regler.  

 

Flere spil til spilentusiasten  

Som vi tidligere skrev, så findes der altså et væld af forskellige spil på markedet. Derfor findes der også med stor sandsynlighed noget for enhver smag. Vi har i vores spil-kategori samlet anmeldelser af mange forskellige spil, som du kan læse lidt nærmere om, hvis du er interesseret. Er du generelt interesseret i at læse lidt om forskellige apps til iPhones, så kan du finde et udvalg af de mest populære via linket 

 

Konklusion 

Har du brug for et nyt spil, som du kan spille i frokostpausen på arbejdet? Eller mangler du et spil, der får tiden til at gå, når du sidder i toget på vej hjem fra skole? Så vil vi anbefale dig at give WordFeud en chance. WordFeud er nemlig et fremragende spil for dig, der er vild med at spille mod andre og strategisk tænkning.  

Appen er gratis og tilgængelig i App Store til iPhone, iPod Touch eller iPad, men også Google Play, hvis du ejer en Android. Reglerne i spillet er simple, og det brugervenlige design gør, at du hurtigt lærer at navigere rundt i de forskellige funktioner, som spillet tilbyder.  

 
Vi giver WordFeud en rigtig stor anbefaling! Held og lykke med at spille. 

Download WordFeud (Dansk) 2.20.12 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
598

Version
2.20.12

Tilføjet
21-11-2018
Kompatible systemer


Størrelse
34.1 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Bertheheussen IT
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
598
Version
2.20.12
Tilføjet
21-11-2018
Kompatible systemer
Størrelse
34.1 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
26-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Bertheheussen IT
0 0 1

Afinstallering af WordFeud (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere WordFeud (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find WordFeud (Dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle WordFeud (Dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.