Programmer » Apple » iPhone apps

e-Boks download

Download e-Boks gratis her. Med e-Boks har altid din post lige ved hånden.

Hvis vi spoler tiden nogle år tilbage, hvor det meste post blev sendt i fysisk form, bliver det pludselig meget tydeligt, hvordan måden vi modtager post fra offentlige myndigheder og private virksomheder har forandret sig.
Post har haft og har stadig en meget stor betydning for rigtig mange – det er blot formatet, der gennem de sidste år har gennemgået en stor udvikling. I dag kan vi altså ikke komme udenom, at størstedelen af posten fra de offentlige myndigheder og private virksomheder bliver tilsendt til e-Boks som digital post af e-Boks A/S. Du kan læse lidt mere om E-boks generelt, ved at benytte dette link.

Det er altså i dag blevet muligt at tjekke sin digitale postkasse, uanset hvor man befinder sig henne, eller hvilken tid på døgnet det nu måtte være. Opfindelsen af den digitale postkasse har derfor på mange områder været med til at gøre hverdagen lidt lettere for en stor del af den danske befolkning – både private og erhverv. For et par år tilbage skete der faktisk endnu en udvikling, der i dag er til stor gavn for mange danskere – e-Boks appen blev udviklet.

Nødvendigheden ved at have E-boks som app

I takt med digitaliseringen ejer de fleste i dag enten en smartphone eller tablet, og i den forbindelse arbejder en række forskellige producenter hver dag på at udvikle programmer og applikationer, der kan gøre brugernes hverdag lidt mere spændende og overkommelig. I og med, at størstedelen af de danske borgere er e-Boks brugere, har det været oplagt at udvikle en e-Boks app, der kan fungere på tværs af mobilenheder, og hvor du hurtigt kan tjekke din digitale postkasse, uanset hvor du måtte befinde dig.

I 2011 kom e-Boks appen på markedet, og er siden da blevet til en uundværlig app blandt rigtig mange, fordi de fleste alligevel har deres smartphone ved hånden, og det blot kræver få kliks, inden du befinder dig i din digitale postkasse.

Brugervenlighed

Når man downloader en ny app til sin smartphone eller tablet, er det vigtigt, at brugervenligheden er rigtig god, så du får mest muligt ud af appen. En god brugervenlighed betyder meget for e-Boks A/S. Inden du kan komme rigtig i gang med at bruge appen, skal du blot være e-Boks bruger og aktivere din mobiladgang med dit NemID.
Når det kommer til selve design og layout i appen, er det tydeligt, at der er blevet brugt noget tid på at udvikle et overskueligt design til e-Boks appen. Et overskueligt design på en app er af stor betydning, så både mennesker med minimal erfaring såvel som meget erfaring, hurtigt kan navigere rundt i appen uden problemer. Med e-Boks appen kan du bl.a. hurtigt læse og administrere din post, redigere din brugerprofil og videresende post via din egen e-mail adresse.

Support

For at øge brugeroplevelsen, er det oftest også i udviklerens bedste interesse at tilbyde en god support til brugerne af appen. E-Boks A/S sørger for, at du hurtigt kan få svar på dine spørgsmål, hvis du skulle sidde med et problem, der drejer sig om appen eller e-Boks generelt. Du kan besøge e-Boks’ egen supportside ved at trykke på dette link. Her har du bl.a. mulighed for at læse svar på ofte stillede spørgsmål eller chatte online med en medarbejdere.

Opdateringer

Brugervenlighed og support er blot to af de vigtige nøgleord, når det kommer til, hvad en god brugeroplevelse indebærer. Det er altså også vigtigt, at den specifikke udvikler jævnligt sørger for, at ydeevnen i appen er så god som muligt. E-Boks sørger for at tilbyde jævnlige opdateringer, der oftest indebærer fejlrettelser, der forbedrer appens ydeevne, så du får mest muligt ud af applikationens funktioner.

God tilgængelighed

Inden du kan downloade e-Boks som app på din smartphone eller tablet, er det væsentligt, at appen er tilgængelig via din brugerplatform. I og med, at størstedelen af den danske befolkning er brugere af E-boks, er det også i e-Boks’ bedste interesse, at så mange brugere af e-Boks som muligt, har muligheden for at downloade denne applikation.

Har du et Apple produkt, kræver det, at du enten har en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 8.0 versionen eller nyere. Du kan downloade appen til dit Apple produkt ved at trykke på dette link. Hvis du derimod har en smartphone med et Android styresystem, kan du læse mere om download af appen lige her.

Appen er desuden tilgængelig både på Dansk, Engelsk, Norsk – bokmål og Svensk.

Andre programmer til din smartphone

E-Boks som app til din smartphone – Apple såvel som Android er blot ét af de programmer, som uden tvivl er uundværlig, og som kan være med til at gøre nogle af hverdagens gøremål lidt mere overskuelige. Der findes altså en række forskellige apps, der alle kan bidrage med lidt forskelligt til din smartphone, og en del af de udbudte apps på markedet er tilgængelige for både Apple og Android brugere. Dette giver dig mange muligheder, uanset hvilket styresystem du måtte benytte dig af.

Har du f.eks. en passion for aktier og aktiekurser, kan du downloade appen Aktieportefølje (dansk), der både er tilgængelig til Apple og Android. Du kan også med stor fordel besøge vores kategori med anmeldelser af forskellige programmer og applikationer til iPhones ved at trykke her. På denne måde kan du få lidt inspiration, hvilke programmer der måske kunne være noget for dig.

Konklusion

Afslutningsvis vil vi ganske kort opsummere, hvorfor det er en god idé at downloade e-Boks appen til sin smartphone. E-Boks appen giver dig mulighed for hurtigt og nemt at administrere post i din digitale postkasse. Appen er nem at navigere rundt i, og er kendetegnet ved et overskueligt design og praktiske funktioner. Derudover står e-Boks A/S klar til at hjælpe dig via deres supportside, hvor du får mulighed for at få svar på dine spørgsmål. Med e-Boks på din smartphone kan du tjekke din digitale post uafhængig af tid og sted, hvilket kan være af stor fordel i en travl hverdag. Alt i alt får e-Boks appen altså en stor anbefaling herfra.

Download e-Boks 3.5.2 her

Video
Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.257

Version
3.5.2

Tilføjet
12-04-2018
Kompatible systemer
Android, iOS, Windows Smartphone

Størrelse
3.3 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
e-Boks A/S
Detaljeret information
Downloads
1.257
Version
3.5.2
Tilføjet
12-04-2018
Kompatible systemer
Android, iOS, Windows Smartphone
Størrelse
3.3 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
26-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
e-Boks A/S
5 0 2
100 kr

Afinstallering af e-Boks

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere e-Boks fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find e-Boks, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle e-Boks være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.